ben bu bölüme güldüm amaBari emeğe saygı olarak Harika atsaydın.![]()
@Çiğdem- ölürse sen de ölürsün çünkü tek yımırta ikiziymişsiniz falan. Öyle bir şey yazasım geldi şuan
bu senaryo bana senin gani müjdecikin kjahpe bizansını hatırlatıyor sanki araklamışsın@Çiğdem- ölürse sen de ölürsün çünkü tek yımırta ikiziymişsiniz falan. Öyle bir şey yazasım geldi şuan![]()
İftira. 😱 Tamamen benim iç dünyamın eseri.bu senaryo bana senin gani müjdecikin kjahpe bizansını hatırlatıyor sanki araklamışsın![]()
Şimdi sinirlisindir ablacım bir şey demiyim bu konuda.Ben biliyorum neden öyle yazasın geldiğini![]()
![]()
Siz nasıl engin ile @xemrexxx ile güçlerinizi birleştirdiyseniz bizde tilki kız da güçlerimizi birleştirdik
![]()
![]()
![]()
Sana değilde o ödülü verenlere olava ile saldırmak istiyorumİftira. 😱 Tamamen benim iç dünyamın eseri.
Şimdi sinirlisindir ablacım bir şey demiyim bu konuda.![]()
Neyseki o yok bari 1 kişi 1 kişidir övme mesajları görmem@XanTier olsa çok sevinirdi.![]()
Yani ne seviyorum ne sevmiyorum fark etmiyor bana.Neyseki o yok bari 1 kişi 1 kişidir övme mesajları görmem![]()
![]()
Sen hala kurtulamadınmı bundan ben bıraktın sanıyordum tövbe edip![]()
![]()
![]()
Evet hatırlıyorum.Yürüyen ölülerdede ağzın açık kalmıştı analiz yaptığımda
Spoi yemiş gibi oldum, beni nasıl bir son bekliyor biliyorum artık
![]()
Ben seni hep övüyorum yokluğunda 6 ay her 3 mesajımın 2 si sendin Harun desterenin annesi bukadar destere demiyordur diyorduhep öveceksin övgülere boğacaksın benihakkımda en ufak kötü söz söyleyenin kafasına oklava geçireceksin
![]()
hukukta bile kardeşlerin birbirlerine şahitlik yapması geçersizdirEvet valla hakkını yeme her gün geldi gelecek diye heyecanlanıyordu ablam.@destere
Ben seni hep övüyorum yokluğunda 6 ay her 3 mesajımın 2 si sendin Harun desterenin annesi bukadar destere demiyordur diyordu@mrt-06 şahit
![]()
![]()
![]()
hukukta bile kardeşlerin birbirlerine şahitlik yapması geçersizdiryani inanmıyorum dediklerine
@Harunnn60 ne kadar safmışannem niye bana destere diye seslensinki
ismimle çağırır zaten büyük ihtimal
![]()
Hahaha aman işte annesinden daha çok ismini sen kullanıyorsundur diye trip atıyorduEvet valla hakkını yeme her gün geldi gelecek diye heyecanlanıyordu ablam.@destere
Batırdın şuan.Hahaha aman işte annesinden daha çok ismini sen kullanıyorsundur diye trip atıyordu
![]()
![]()
Atacan ile kaygılanmaya başlamıştık türlü türlü şey geldi aklımıza en mantıklısı askeremi gitti acaba dedikAma ev kızları askere alınsa benide alırlar sonucta gitmemen normal
![]()
![]()
![]()