Askere alınmamasının sebebi kimliğinde ev kızı yazması bence ben öyle düşünmeye başladım artıkBatırdın şuan.![]()
Askere alınmamasının sebebi kimliğinde ev kızı yazması bence ben öyle düşünmeye başladım artıkBatırdın şuan.![]()
Hayalimdeki kendisidir o.
İlgi görmüyor diyen @sokak sanati na gelsin bu misafirler
Birden sıfıra düştü çok ilginç.İlgi görmüyor diyen @sokak sanati na gelsin bu misafirler![]()
![]()
Çocuk türkiyeye rezil oluyor şaka maka![]()
1'i 11 mi gördün naptın konu şuan 0 kişi çünkü.![]()
Bende gördüğümde 10 kişiydi Atacan doğru diyorBirden sıfıra düştü çok ilginç.![]()
1'i 11 mi gördün naptın konu şuan 0 kişi çünkü.![]()
Valla 11 kişiydi
Utandılarmı acaba onları gördüğümüzü söyleyince hemen çekirdekleri fırlatıp kaçtılarValla 11 kişiydi
Bir yerde paylaşılmış olabilir![]()
Bilemiycem artık.
@destere in profilinden bahsederken dolup taştı misafirler çocuğu sadece forum değil artık ziyaretçilerde merak ediyor demekBilemiycem artık.![]()
Eeee popüler olmak böyle bir şey işte.@destere in profilinden bahsederken dolup taştı misafirler çocuğu sadece forum değil artık ziyaretçilerde merak ediyor demek![]()
![]()
![]()
@destere in profilinden bahsederken dolup taştı misafirler çocuğu sadece forum değil artık ziyaretçilerde merak ediyor demek![]()
![]()
![]()
dedikodulara karşıyım ama hakkımdaki güzel dedikoduları destekliyorum sonuna kadarEeee popüler olmak böyle bir şey işte.![]()
Benle @Çiğdem-‘den kötü dedikodu çıkmaz zaten.dedikodulara karşıyım ama hakkımdaki güzel dedikoduları destekliyorum sonuna kadar![]()
tamam senden çok nadir çıkarBenle @Çiğdem-‘den kötü dedikodu çıkmaz zaten.![]()
Teşekkürler.hahaha bolume bak
Sokak sanati'na üzüldümBenim merak ettigim bu adam erkekken nasil bu kadar hemcinsini istemeden bastan cikara biliyor
Deniz'e yazik oldu
Aserat yine fesatliklar pesinde
Ellerine saglik@mrt-06
O da iyi niyetinden hep.tamam senden çok nadir çıkarama @Çiğdem- den gün içinde 10 kez çıkabilir yani hogathanın adına asla söz verme
![]()
Neyseki o yok bari 1 kişi 1 kişidir övme mesajları görmem![]()
![]()
Sen hala kurtulamadınmı bundan ben bıraktın sanıyordum tövbe edip![]()
![]()
![]()
Yani ne seviyorum ne sevmiyorum fark etmiyor bana.![]()
Ya böyle bi şey olabilir mi? Ses, zarafet, asalet, yetenek, güzellik, tatlılık, çekicilik her şey bu kızda toplanmış ya. İnanılmaz
tamam senden çok nadir çıkarama @Çiğdem- den gün içinde 10 kez çıkabilir yani hogathanın adına asla söz verme
![]()
Ben iyi konuşuyorum hep ama bu yer cücesi @xemrexxx laflarımı çarpıtıyorBenle @Çiğdem-‘den kötü dedikodu çıkmaz zaten.![]()