La ne Sena'sı Sultan ölsünNe istiyorsun gül gibi kızdan
![]()
Bir göze hitap eden Sena var, o olmalı dizide olmaması düşünülemezSevemedim Sena'yı nedense.![]()
Bir göze hitap eden Sena var, o olmalı dizide olmaması düşünülemez
Neyse Vartolu-Selim-Serdar işbirliği iyi kükretti Yamaç'ı@Çiğdem-
adam karakter olarak i*ne çıktı@Çiğdem- in su an en sevdigi selim çukurdaki topik selim, oğlan hem zararsiz hem de baş ecünnü dilan denizi kaçırdi veee @destere selim 2. Siraya düştü böylece artik hayata küsüp intihar etmeli bence@MasacRE- @mrt-06 @Dosi @Harunnn60 @vadikızı @Forumdash
Yaşar'ı diyorsan bu o adam değilYaa bu kumarda kaybeden adam İçerde de yokmuydu? Bu adam hep eşofmanlamı dolaşiyorSanki orda da öyleydi
![]()
@Çiğdem- in su an en sevdigi selim çukurdaki topik selim, oğlan hem zararsiz hem de baş ecünnü dilan denizi kaçırdi veee @destere selim 2. Siraya düştü böylece artik hayata küsüp intihar etmeli bence@MasacRE- @mrt-06 @Dosi @Harunnn60 @vadikızı @Forumdash
Aynen onu diyordum. Tarzları ve karakterler aynı gibiYaşar'ı diyorsan bu o adam değil![]()
![]()
Ha tabi ne transfer ederler ya, her bölüm bir kazma ekleniyor diziye kız getirmez bunlarOnu çıkarır göze hitap eden başka bir oyuncuyu transfer ederiz. Orası kolay.![]()
Aynen onu diyordum. Tarzları ve karakterler aynı gibiYuz değişmiş sadece... O zaman bu adam KARADAYI'daki yılan
dimi @Çiğdem-
Ha tabi ne transfer ederler ya, her bölüm bir kazma ekleniyor diziye kız getirmez bunlarSena yerine Sultan ölsün işte o zaman hem o gereksiz sahnelerden kurtuluruz hem de göze hitap etmeyen bir kadının gitmesinde bir sakınca yok
![]()
Yamacın arkasındaki adam da KARDAYI'danDoğru hatırlıyorsun. Kendisi Karadayı’daki Yılan Berdan. Efsane karakterdi orada.
Sultan’ı öldürmeye İdris’in gücü yetmez. Zaten muhtemelen ne Sena, ne Sultan ölür. Gelin-Kaynana entrikası reyting demek.![]()
Yaa bu kumarda kaybeden adam İçerde de yokmuydu? Bu adam hep eşofmanlamı dolaşiyorSanki orda da öyleydi
![]()
Sevemedim Sena'yı nedense.![]()
Çizgi Roman işinide almışız İçerde denBir göze hitap eden Sena var, o olmalı dizide olmaması düşünülemez
Neyse Vartolu-Selim-Serdar işbirliği iyi kükretti Yamaç'ı@Çiğdem-
İçerde izleyicisini çekmeye çalişiyoruzÇizgi Roman işinide almışız İçerde den@mrt-06 @S.G.A.T.
![]()
@mrt-06 @S.G.A.T.