La ne Sena'sı Sultan ölsün Ne istiyorsun gül gibi kızdan
Bir göze hitap eden Sena var, o olmalı dizide olmaması düşünülemezSevemedim Sena'yı nedense.
Bir göze hitap eden Sena var, o olmalı dizide olmaması düşünülemez
Neyse Vartolu-Selim-Serdar işbirliği iyi kükretti Yamaç'ı @Çiğdem-
adam karakter olarak i*ne çıktı Çıkan haberler doğruymuş@Çiğdem- in su an en sevdigi selim çukurdaki topik selim, oğlan hem zararsiz hem de baş ecünnü dilan denizi kaçırdi veee @destere selim 2. Siraya düştü böylece artik hayata küsüp intihar etmeli bence @MasacRE- @mrt-06 @Dosi @Harunnn60 @vadikızı @Forumdash
Yaşar'ı diyorsan bu o adam değilYaa bu kumarda kaybeden adam İçerde de yokmuydu? Bu adam hep eşofmanlamı dolaşiyor Sanki orda da öyleydi
@Çiğdem- in su an en sevdigi selim çukurdaki topik selim, oğlan hem zararsiz hem de baş ecünnü dilan denizi kaçırdi veee @destere selim 2. Siraya düştü böylece artik hayata küsüp intihar etmeli bence @MasacRE- @mrt-06 @Dosi @Harunnn60 @vadikızı @Forumdash
Aynen onu diyordum. Tarzları ve karakterler aynı gibi Yuz değişmiş sadece... O zaman bu adam KARADAYI'daki yılan dimi @Çiğdem-Yaşar'ı diyorsan bu o adam değil
Ha tabi ne transfer ederler ya, her bölüm bir kazma ekleniyor diziye kız getirmez bunlar Sena yerine Sultan ölsün işte o zaman hem o gereksiz sahnelerden kurtuluruz hem de göze hitap etmeyen bir kadının gitmesinde bir sakınca yokOnu çıkarır göze hitap eden başka bir oyuncuyu transfer ederiz. Orası kolay.
Aynen onu diyordum. Tarzları ve karakterler aynı gibi Yuz değişmiş sadece... O zaman bu adam KARADAYI'daki yılan dimi @Çiğdem-
Ha tabi ne transfer ederler ya, her bölüm bir kazma ekleniyor diziye kız getirmez bunlar Sena yerine Sultan ölsün işte o zaman hem o gereksiz sahnelerden kurtuluruz hem de göze hitap etmeyen bir kadının gitmesinde bir sakınca yok
Yamacın arkasındaki adam da KARDAYI'dan Ama konuktu. Çok pis bi karakterdi. Postacı kılığında birini öldürmüştü Adam öyle güzel oynamiş ki kimi öldürdüğünü hatırlamıyorumDoğru hatırlıyorsun. Kendisi Karadayı’daki Yılan Berdan. Efsane karakterdi orada.
Sultan’ı öldürmeye İdris’in gücü yetmez. Zaten muhtemelen ne Sena, ne Sultan ölür. Gelin-Kaynana entrikası reyting demek.
Yaa bu kumarda kaybeden adam İçerde de yokmuydu? Bu adam hep eşofmanlamı dolaşiyor Sanki orda da öyleydi
Sevemedim Sena'yı nedense.
Çizgi Roman işinide almışız İçerde den @mrt-06 @S.G.A.T.Bir göze hitap eden Sena var, o olmalı dizide olmaması düşünülemez
Neyse Vartolu-Selim-Serdar işbirliği iyi kükretti Yamaç'ı @Çiğdem-
İçerde izleyicisini çekmeye çalişiyoruz PLS ifşalamayı kesermisinÇizgi Roman işinide almışız İçerde den @mrt-06 @S.G.A.T.
@mrt-06 @S.G.A.T.