Sözde yapmaya çalısıyor ama onlar ellerine yüzlerine batırdılarİçerde izleyicisini çekmeye çalişiyoruz PLS ifşalamayı kesermisin
Sözde yapmaya çalısıyor ama onlar ellerine yüzlerine batırdılarİçerde izleyicisini çekmeye çalişiyoruz PLS ifşalamayı kesermisin
Taklitler asıllarını yaşatırSözde yapmaya çalısıyor ama onlar ellerine yüzlerine batırdılar
Yalnız Çukur da şuan taklitçi oldu eğer devam ederseTaklitler asıllarını yaşatır
Patent bizim değil mi Evet Çukur resmen İçerde'nin spin-off'u olmuş İçerde'den birisi bi bölümcük gelse Sarp mesela Vartolu'ya baskın yapsaYalnız Çukur da şuan taklitçi oldu eğer devam ederse
Çağatay bu dizide anca çaycı olur oyuncular çok kaliteli @MasacRE-Patent bizim değil mi Evet Çukur resmen İçerde'nin spin-off'u olmuş İçerde'den birisi bi bölümcük gelse Sarp mesela Vartolu'ya baskın yapsa
Büyük nefretler büyük ne başlatırdı Devlerin aşkı büyük olur gerçi Seneye Netflix dizimize bekleriz. Tüm övgülerini bana söyle ben iletcem onaÇağatay, Kerem Bursin tayfasına karşı büyük bir nefretim var. Muhtemelen ölene kadar sürecek
Kızların hasta olduğu her ünlü antipatiktir benim için Bir kaç istisna var tabiBüyük nefretler büyük ne başlatırdı Devlerin aşkı büyük olur gerçi Seneye Netflix dizimize bekleriz. Tüm övgülerini bana söyle ben iletcem ona
Ben kız değilim Demek ki istisna Hem @Çiğdem- de sevmiyorKızların hasta olduğu her ünlü antipatiktir benim için Bir kaç istisna var tabi
Çağatay, Kerem Bursin tayfasına karşı büyük bir nefretim var. Muhtemelen ölene kadar sürecek
@S.G.A.T. Afferim vlla eğer şarhoş kafayla demiyorsan bunu bilinçli diyorsan benden afferimi kaptınÇaycı olursa rolü çok olur Buraya bi çay oraya bi çay derken hep Çağatayı gösterirler.Gerçi senin yeteneksizden iyidir
@S.G.A.T. da sessizce aynen demiş
Ohaaa sarhoş dedi, keş, ayyaş dedi 😱 Direkt ban at ve aferimi reddet @S.G.A.T.@S.G.A.T. Afferim vlla eğer şarhoş kafayla demiyorsan bunu bilinçli diyorsan benden afferimi kaptın
Bak asıl aferim bu Demek ki Çağatay'ı izlesen sevecenyok benim de karakter olarak beğendigim istisnai isimler var Kenan İmirzalıoğlu, Brad Pitt gibi İstisna derken kişisel olarak söylemiştim.
Neyi? Adamın bi duble keyfi varsa napım Alacak olan kız ve kayıpbabasi düşünsünSen bilmiyormuydun @S.G.A.T.
Neyi? Adamın bi duble keyfi varsa napım Alacak olan kız ve kayıpbabasi düşünsün
Bazen anlaşılması güç mesajlar yazıyorya onlar şarhoş kafayla olan mesajları öyle anlarda dikkate alma tabi sen bilmiyorsun ciddiye alıp cevap ediyorsunSorun onun da mod olması canım
Ben türkçesi zayıf diye yoruyordum @S.G.A.T.Bazen anlaşılması güç mesajlar yazıyorya onlar şarhoş kafayla olan mesajları öyle anlarda dikkate alma tabi sen bilmiyorsun ciddiye alıp cevap ediyorsun