Sözde yapmaya çalısıyor ama onlar ellerine yüzlerine batırdılarİçerde izleyicisini çekmeye çalişiyoruzPLS ifşalamayı kesermisin
![]()
Sözde yapmaya çalısıyor ama onlar ellerine yüzlerine batırdılarİçerde izleyicisini çekmeye çalişiyoruzPLS ifşalamayı kesermisin
![]()
Taklitler asıllarını yaşatırSözde yapmaya çalısıyor ama onlar ellerine yüzlerine batırdılar![]()
![]()
![]()
Yalnız Çukur da şuan taklitçi oldu eğer devam ederseTaklitler asıllarını yaşatır![]()
Patent bizim değil miYalnız Çukur da şuan taklitçi oldu eğer devam ederse![]()
![]()
![]()
Çağatay bu dizide anca çaycı olur oyuncular çok kaliteliPatent bizim değil miEvet Çukur resmen İçerde'nin spin-off'u olmuş
İçerde'den birisi bi bölümcük gelse
Sarp mesela Vartolu'ya baskın yapsa
![]()
Çaycı olursa rolü çok olur
Büyük nefretler büyük ne başlatırdıÇağatay, Kerem Bursin tayfasına karşı büyük bir nefretim var. Muhtemelen ölene kadar sürecek![]()
Kızların hasta olduğu her ünlü antipatiktir benim içinBüyük nefretler büyük ne başlatırdıDevlerin aşkı büyük olur gerçi
Seneye Netflix dizimize bekleriz. Tüm övgülerini bana söyle ben iletcem ona
![]()
Ben kız değilimKızların hasta olduğu her ünlü antipatiktir benim içinBir kaç istisna var tabi
![]()
Çağatay, Kerem Bursin tayfasına karşı büyük bir nefretim var. Muhtemelen ölene kadar sürecek![]()
@S.G.A.T. Afferim vllaÇaycı olursa rolü çok olurBuraya bi çay oraya bi çay derken hep Çağatayı gösterirler.Gerçi senin yeteneksizden iyidir
@S.G.A.T. da sessizce aynen demiş![]()
yok benim de karakter olarak beğendigim istisnai isimler var Kenan İmirzalıoğlu, Brad Pitt gibi
Ohaaa sarhoş dedi, keş, ayyaş dedi 😱 Direkt ban at ve aferimi reddet @S.G.A.T.
Bak asıl aferim buyok benim de karakter olarak beğendigim istisnai isimler var Kenan İmirzalıoğlu, Brad Pitt gibiİstisna derken kişisel olarak söylemiştim.
![]()
Neyi?
Neyi?Adamın bi duble keyfi varsa napım
Alacak olan kız ve kayıpbabasi düşünsün
![]()
Bazen anlaşılması güç mesajlar yazıyorya onlar şarhoş kafayla olan mesajları öyle anlarda dikkate almaSorun onun da mod olması canım![]()
Ben türkçesi zayıf diye yoruyordumBazen anlaşılması güç mesajlar yazıyorya onlar şarhoş kafayla olan mesajları öyle anlarda dikkate almatabi sen bilmiyorsun ciddiye alıp cevap ediyorsun
![]()
![]()
![]()