Geçen sene diziyi izlemeyen bile İçerde’nin müziğini taklit ediyordu tak taka diye. Büyük haksızlık oldu.
Dinlemedim ben hiç.
Yaa sen kimsin ki Doğan medyanın ödül törenini eleştiriyorsun Sus en iyi sunucu ödülünü aldın (az önce savunuyordun)Geçen sene diziyi izlemeyen bile İçerde’nin müziğini taklit ediyordu tak taka diye. Büyük haksızlık oldu.
Buna da elem keder yapalım, FOX'u bıraktı hem. Kendilerini düşüyor böyle tipler.
GTA şifresini darbe şifresi diye haber yapan ekibe birde ödül mü vereceklerdi.
asdhasjdhajdajdasj
Yazdığını cevap olarak yazdım ona. Hakkını helal et.GTA şifresini darbe şifresi diye haber yapan ekibe birde ödül mü vereceklerdi.
Bunu büyük puntolarla yazalım @mrt-06Ay Yapım bildiğim kadarıyla ilk kez eli boş döndü, her yıl muhakkak bir yerden ödül alırdı. Kanal D cezalandırıyor bence. @xBUGRAx @Forumdash @mrt-06 @batuhankaralar
Esas Ay Yapım sizi cezalandırıyor ne hale düştünüz.Ay Yapım bildiğim kadarıyla ilk kez eli boş döndü, her yıl muhakkak bir yerden ödül alırdı. Kanal D cezalandırıyor bence. @xBUGRAx @Forumdash @mrt-06 @batuhankaralar
Perşembe + cuma +9.5 reyting, pazartesi, salı ve pazar +5 reyting, çarşamba +6 reyting. Halimiz kıskanırıyor tabi.Esas Ay Yapım sizi cezalandırıyor ne hale düştünüz.
Pazartesi 9, Çarşamba Pazar 5, Cumartesi 7 reyting alıyoruz kudur.Perşembe + cuma +9.5 reyting, pazartesi, salı ve pazar +5 reyting, çarşamba +6 reyting. Halimiz kıskanırıyor tabi.
Show TV bir gün 9 reyting alıyor.
Seda’ya bir şey dedi miHale Soygazi geliyor Seda Sayan ordaysa kaçsın. @mrt-06