6 Aralık 2017 Çarşamba ABD Reytingleri

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,941
Puanı
1,061
empire-ratings-dec-6-17.jpg

6 Aralık Çarşamba gününün ABD reytingleri belli oldu! İşte sonuçlar;
CBS'nin fenomen yarışma programı Survivor 1.8 reyting ve 8.93 milyon izleyici ile günün en çok izlenen yapımı olurken reyting olarak zirve ortaklığını yine FOX yapımı Empire ile paylaştı.​
TimeShowAdults 18-49 rating/shareViewers (millions)
8 p.m.Survivor (CBS)1.8/78.93
Empire (FOX)1.8/75.70
The Goldbergs (ABC)1.5/65.40
A Very Pentatonix Christmas (NBC) – R0.8/34.85
Riverdale (The CW)0.5/21.46
8:30 p.m.Speechless (ABC)1.1/44.25
9 p.m.Modern Family (ABC)1.7/75.78
Law & Order: SVU (NBC)1.3/56.19
Star (FOX)1.2/44.01
SEAL Team (CBS)1.1/46.82
Dynasty (The CW)0.2/10.69
9:30 p.m.American Housewife (ABC)1.2/54.56
10 p.m.Chicago PD (NBC)1.2/56.47
Criminal Minds (CBS)0.9/45.28
Designated Survivor (ABC)0.7/33.91
Kanal Ortalaması;
FOXCBSABCNBCCW
Adults 18-49 rating/share1.5/61.3/51.2/51.1/40.4/2
Total Viewers (millions)4.857.014.635.841.07

Empire'ı iyi ki bırakmişim dedim :X 2.sezon kötü başlamişti bence. Öyle bıraktım.
Arrow yokmymuş? Araya mı girmiş :T:
Ben acıcakım konuyu @destere neyseki co-admin açmiş :A

Oranın 1.8'i yanlış hesap yapmadıysam burda 15 reyting oluyor. 8.9 milyon çünkü. :A
Türkiye ile abd nufusu bir mi :A

Empire'ı iyi ki bırakmişim dedim :X 2.sezon kötü başlamişti bence. Öyle bıraktım.
Arrow yokmymuş? Araya mı girmiş :T:
Ben acıcakım konuyu @destere neyseki co-admin açmiş :A

Türkiye ile abd nufusu bir mi :A
empire çok da çökmemiş artık en çok izlenen dizi 3 alıyor :X 2 yi geçen 5 dizi ya var ya yok :A

ay zaten matemağin iyi olsa tubişi oynattığın dizilerden kar edemeyeceğini hesaplardın :A @Çiğdem-
Araplara satmadık mı? :A Emmy'lere yollamadık mı:A Bize çok getirisi oldu türk tvsni hezeyana ugrattı. Bunlar ayrı konular:F

Co değil artık normal adminim. :A

İşte ben de oransal olarak dedim endeksledim. :A
Benim dertlerime çare olamıyorsun ama admin bey:( O yuzden co'sun:A şu etiketleme işine bi çözüm pls. İmlecin annesi ağlıyor, gözleri yaşlı:T

Araplara satmadık mı? :A Emmy'lere yollamadık mı:A Bize çok getirisi oldu türk tvsni hezeyana ugrattı. Bunlar ayrı konular:F

Benim dertlerime çare olamıyorsun ama admin bey:( O yuzden co'sun:A şu etiketleme işine bi çözüm pls. İmlecin annesi ağlıyor, gözleri yaşlı:T
araplar dedin de bu şarkı güzeldi :X bu sene iki diziniz de iyi gözüme girdin faruk gerçi senle batuşu kovmuşlardır yoksa UTC ve çukur gibi kaliteli diziler yerine ot gibi diziler yapardınız yine:A

araplar dedin de bu şarkı güzeldi :X bu sene iki diziniz de iyi gözüme girdin faruk gerçi senle batuşu kovmuşlardır yoksa UTC ve çukur gibi kaliteli diziler yerine ot gibi diziler yapardınız yine:A
Hadi utc senlik %100 kadın dizisi de Çukur ne alaka? :A Gerçi gay karakterimiz gerçek olursa senden gelen tüm övgülere açıgım:F
Son dizisinde de bi arapça şarkı çalmiştik biz:X O da güzeldi. Adını unuttum arşive bakamıcam:X

Hadi utc senlik %100 kadın dizisi de Çukur ne alaka? :A Gerçi gay karakterimiz gerçek olursa senden gelen tüm övgülere açıgım:F
Son dizisinde de bi arapça şarkı çalmiştik biz:X O da güzeldi. Adını unuttum arşive bakamıcam:X
son dizisindeki farsçadır ana karakter irana gidiyordu :A

utc tam sevdiğim tarzda dizi herkesin hikayesi var ve İŞLENİYOR:)) senaryo da hızlı ilerliyor overrop içerdedeki gibi tek bir sır üzerinden gitmiyi:A bir de 1 sezon sürüp biterse tam olur :X

son dizisindeki farsçadır ana karakter irana gidiyordu :A

utc tam sevdiğim tarzda dizi herkesin hikayesi var ve İŞLENİYOR:)) senaryo da hızlı ilerliyor overrop içerdedeki gibi tek bir sır üzerinden gitmiyi:A bir de 1 sezon sürüp biterse tam olur :X
Tek bi sır mı? Çukurda sır mı var:F Yan karakterler için yazılış olan hikayeleri saymazsak:X Ana hikayenin özü mahalleye kim hakim olacak:F İçerde de ana hikaye ve yan hikayeler vardı.

Tek bi sır mı? Çukurda sır mı var:F Yan karakterler için yazılış olan hikayeleri saymazsak:X Ana hikayenin özü mahalleye kim hakim olacak:F İçerde de ana hikaye ve yan hikayeler vardı.
coşkun dışında hikayesi düzgünce işlenen yan karakter mi vardı içerde de:A ay neyse böyle devam et farukcuğum seneye de sopranosu uyarlıyıp meryoşla haliti oynayatacakmışsınız zati :A ay neyse 18 aralıkta aşkı memnu brezilyada başlıyormuş oranın da reytinglerini istiyoruz @mrt-06 abd yetmez:A @Çiğdem- @destere @sokak sanati @Yiğitt @xBUGRAx

Teknik adminimiz ayrı. :A

empire çok da çökmemiş artık en çok izlenen dizi 3 alıyor :X 2 yi geçen 5 dizi ya var ya yok :A
Rivalde Aria'nın dizisi değil demi? Onunki daha başlamadı. (b)