Çok yavassın ayoll bu hafta içinde 3 bölümüde izlemelisin gelecek haftaya kadar yoksa bölümler birikiyor alır basını gider yetişemezsinAyy daha bismillah ne ara başladı 3 oldu.
Çok yavassın ayoll bu hafta içinde 3 bölümüde izlemelisin gelecek haftaya kadar yoksa bölümler birikiyor alır basını gider yetişemezsinAyy daha bismillah ne ara başladı 3 oldu.
Ara verilirlerdi zırt pırt şimdi inadıma yayınlanıyor sanki.Çok yavassın ayoll bu hafta içinde 3 bölümüde izlemelisin gelecek haftaya kadar yoksa bölümler birikiyor alır basını gider yetişemezsin
Hiç vaktim yoktum ablacım.evet 3.bölümüde izledik @mrt-06 bu sezonki düşman ilk 3 sezonki düşmanlara hiç benzemiyor farklılık açısından iyi olmuş ama bakalım sevecekmisin @mrt-06 bu arada 3.bölümde sevineceğin birşey oldu @mesmeso61 @Titanium
spoi yorumum
aa evet şimdide şansı yalver giden bir salak kız kötü düşman olarak kullandılar bölümde bu yılkı ana düşman çok tuhaf ilk defa koşucu değil ve özel ne güçlleri var zekasından başka merak ediyorum wayn çocuk flash sonunda gitti diziden weelsde döndü ve joede baba olucakmış bakalım
biraz farklı bir sezon izliyoruz önceki sezonlara oranla
bu hafta başla bismillah deyipHiç vaktim yoktum ablacım.
9.Bölüm Aslında bu sezon biraz durgun başladı gibiydi entrka fazla evet yani etmi balıkmı anlayamadım bir sezon oluyordu ki minis ezon arasını muhteşem ayarlamışlar diziyi farklı bir boyuta taşıdılar @mrt-06 henüz başlamadı bu bölümü gördükten sonra başla hemen cnmEee hadi buraları bi şahlandıralım @Çiğdem- @mrt-06
Harika bi sezon arasına girdik kızz Çiğdem-
S04B09
Doveo denen adam zeka ile işini hallediyor. Bizim fantastik bilim kurgu dizisi oldu mu sana entrika-bilim kurgusu
Beynini yeni bir bedene aktarıp, eski bedenii bıçakladı.Zaen sezonun ilk bölümlerinde Barry'i takıntılı biri gibi göstermişlerdi. Habire karakola gidiyordu adam ve karısı
Gerçekten çok iyi hazırlanmış bir sezon tebrik ederim. Onca speedforce'lar geldi geçti ama hiçbiri bu entrikayı yapamadı
9.5/10
Hadi izleyin sizde...
9.Bölüm Aslında bu sezon biraz durgun başladı gibiydi entrka fazla evet yani etmi balıkmı anlayamadım bir sezon oluyordu ki minis ezon arasını muhteşem ayarlamışlar diziyi farklı bir boyuta taşıdılar @mrt-06 henüz başlamadı bu bölümü gördükten sonra başla hemen cnm
Şu yeni düşmanıda gördük baya iyi dövüşüyor ama eski görüntüsü kayboldu şimdi bu yeni haliyle sıradan birimi yoksa yine o uzay aracına binip meta insan olabilecekmi
Barrıy hapis yatmaz sanırım joe kurtarır Bu arada o uzaylı adamın barrıyı bayıltıp götürme sahnesi yeşil cinin örümcek adamı bayıltıp götürme sahnesni andırdı bana @Forumdash
Yok o adam artık o sandalyede olmayacak. Zenci oğlanın beynine aktardı kendi beynini. Karısı zaten yüzük takıp öpüştü.
Çocugu nasıl seçtiler acaba? Hanım bu cocugu beğendin mi? Öpüşecek filan dedi mi
O arkadan kol bacak kabloları çıktıgnda benimde aklıma hep örümcek adam filmi geliyor Ama izgi romanlarda bi sürü vardır
Öpüşürken bende onu düşündüm acaba kocası kıskandımı kendini
şimdi bir özelliği yokmu bunun barrıy kurtulursa haklar
fiziksel gücü yok, gücü beyin olarak var Santranç oynasalar Barry yenilir gibi düşün Sezon finali bide öyle oluyormuş adsfahas
Teknolojisi var zaten Yapar bişeyler. o dediğin şey gibi.Kaykay filan yaparAaa ozaman kendine yine bir güç şeyi ayarlar yeşil cin gibi donananır öyle keklik gibi dolaşmaz herhalde
Öyle bir şey hazırlarsa güzel olur koşucu düşmanlar biraz sıkmıştıTeknolojisi var zaten Yapar bişeyler. o dediğin şey gibi.Kaykay filan yapar
bunu @Titanium izliyormuydu ? demi lovatoyla güzel bir ortaklık yakalamıştık bu kötü haberden sonra tekrar arkadaşlığımız sona erer heraldeevet 3.bölümüde izledik @mrt-06 bu sezonki düşman ilk 3 sezonki düşmanlara hiç benzemiyor farklılık açısından iyi olmuş ama bakalım sevecekmisin @mrt-06 bu arada 3.bölümde sevineceğin birşey oldu @mesmeso61 @Titanium
spoi yorumum
aa evet şimdide şansı yalver giden bir salak kız kötü düşman olarak kullandılar bölümde bu yılkı ana düşman çok tuhaf ilk defa koşucu değil ve özel ne güçlleri var zekasından başka merak ediyorum wayn çocuk flash sonunda gitti diziden weelsde döndü ve joede baba olucakmış bakalım
biraz farklı bir sezon izliyoruz önceki sezonlara oranla
Ooo @Titanium da @Forumdash gibi Cw ci cnm flash , arrow, supernatural izler hepsinibunu @Titanium izliyormuydu ? demi lovatoyla güzel bir ortaklık yakalamıştık bu kötü haberden sonra tekrar arkadaşlığımız sona erer heralde
bunu @Titanium izliyormuydu ? demi lovatoyla güzel bir ortaklık yakalamıştık bu kötü haberden sonra tekrar arkadaşlığımız sona erer heralde
@Titanium da iyice bozdu kendini Cw dizileri bırakılırmı @cookies Flash başladıS04B10
Harika bir açılıştı. Bi tarafta kahramanlık övülürken diğer taraftan hüküm giymek...Güzel sahneydi. @Çiğdem-
Devooe mudur ne zıkkımsa genç bi vucuda girdi karısına da yazık Beni yadırgıyormusun diyor bide Kadın tecavüze uğramiş gibi hissetmediğine şükret manyak herif!!!
Flash kendini yine upgrade etti +9 filan oldu heralde Herkesi donmuş gibi gösterebiliyor
Flash'ı boşuna hapise koydunuz. Adam duvarın içinden geçip kaçar kiiii
Caitline gaz vermeleri harikaydı
7/10
@Titanium bıraktiğin için seni de kınım kınım kınadım. Kınan hazır @destere