Kendin bul ayoll 30 aralık ne ifade ediyor bizim için30 Aralık'ta ne var ki. 😱
Yıl dönümlerini erkekler genelde hatırlamaz oyüzden kızmıyorum ama oklavam sandıktan her an çıkabilir
Kendin bul ayoll 30 aralık ne ifade ediyor bizim için30 Aralık'ta ne var ki. 😱
Hahaha biliyorum senin işte forumdaki yıl dönümün.Kendin bul ayoll 30 aralık ne ifade ediyor bizim için
Yıl dönümlerini erkekler genelde hatırlamaz oyüzden kızmıyorum ama oklavam sandıktan her an çıkabilir
@Yiğitt e 2 gün kalmış sonra 20 gün falan sonrada benim baya kutlamalarımız olacvak yeni yıla girmeden , yeni yıldada senle devam edecez zatenHahaha biliyorum senin işte forumdaki yıl dönümün.
Peş peşe sıralanmışız cidden.@Yiğitt e 2 gün kalmış sonra 20 gün falan sonrada benim baya kutlamalarımız olacvak yeni yıla girmeden , yeni yıldada senle devam edecez zaten
Benim yüzümdenmişEltitoşumla zaten her şeyimiz benzer. @destere
Harun niye foruma girmiyor Twitter’da dolanıyormuş buraya girmeyip.
Aaa evet bu gazladı harunu destere ve bana karşı çocuk bunalıp nefes almaya kaçtıBenim yüzümdenmiş
Hıı tabii. Bu sana göre. Sana göre böyle olması böyle olduğunu göstermez canımAaa evet bu gazladı harunu destere ve bana karşı çocuk bunalıp nefes almaya kaçtı
Dayanamadı baskılaraBirkaç gece sizle takılamadım ne oldu ki. 😱 Dönsün bir an önce s.mod yaptık adam kaçtı gitti...
Biraz daha açıklayıcı olsan anlamıyorum. :SDayanamadı baskılara
Dayanamadı baskılara
Okul için falan biraz gitmiştir sanırımBirkaç gece sizle takılamadım ne oldu ki. 😱 Dönsün bir an önce s.mod yaptık adam kaçtı gitti...
Ayıp etmiş o zaman. @Harunnn60
Hhaha aa kalp kalbe karşıymış bende özelden şimdi diyecem @XanTier e demiştim sanaAyıp etmiş o zaman. @Harunnn60
Yumuşacık top gibi bir şey @destere insan gönül koyar mı yani böyle bir insana.
Sen Meloşa ödevini verdin mi bu arada demin özelden konuşmuştuk ya.
Dönsün ya ne güzel sohbetlerimiz oluyordu.Hhaha aa kalp kalbe karşıymış bende özelden şimdi diyecem @XanTier e demiştim sana
Aaa tabi bunlar benim şamata olsun diye uydurma anlatmalarım gerçeği yansıtmıyor
Harundan ben yarın görüşür özlediğinizi söyler haber alırım onsuz tadı yok bende özledim zaten
destere gelince keyfi kaçtı sankı madem yok dedikoduya açıkDönsün ya ne güzel sohbetlerimiz oluyordu.
görümcek allah seni bildiği gibi yapsın burda benmi savundun benimi kalayladın nasıl bir yorumdur bu böyle nereye çevirsem farklı anlamlar çıkıyor yuvarlak top gibi nedir ?Ayıp etmiş o zaman. @Harunnn60
Yumuşacık top gibi bir şey @destere insan gönül koyar mı yani böyle bir insana.
Sen Meloşa ödevini verdin mi bu arada demin özelden konuşmuştuk ya.
İlk ben de kıskançlık krizlerine girmiştim aslında ama sonra eltim sonuçta dedim atsan atılmaz bacadan gelir satsan geri iade ederler. Bir şekilde idare edeceğiz dedik işte. @desteredestere gelince keyfi kaçtı sankı madem yok dedikoduya açık
Kötü anlamda demedim stres topu gibi hani insanları rahatlatan var ya onun gibi demiştim.görümcek allah seni bildiği gibi yapsın burda benmi savundun benimi kalayladın nasıl bir yorumdur bu böyle nereye çevirsem farklı anlamlar çıkıyor yuvarlak top gibi nedir ?