Çiğdem- 80.000'ler Külübünde!

kız nasıl kardeş oluyorsunuz biriniz giresunda biriniz ankarada birinizin yılanlıklarıyla umut vadeden bir geleceğ ivar diğeriniz evde kalmış :A
Hahahah aa olduk işte orasına karışma :A :A :A

Eminim güzel bir eşyler hazırlıyordur @mrt-06 kapak fotomu doğum günümde o hazırlamıştı oyüzden yarın son gün olarak bekliyorum :Z @destere

Eminim güzel bir eşyler hazırlıyordur @mrt-06 kapak fotomu doğum günümde o hazırlamıştı oyüzden yarın son gün olarak bekliyorum :Z @destere
118927.jpg

o zamanlar daha sınırsız yetkiye sahip değildi sonra bozuldu görümceğim :) eskiden çok iyiydi demekki bunlar hep kandırmacaymış :)
ben lucifer ın ikinci bölümünü izlemiştimde yorumlamayı unuttum onuda yorumlayıp 3. bölüme geçeyim artık:) baksana @Forumdash bile kaplumbağa hızıyla size yetişti :)

o zamanlar daha sınırsız yetkiye sahip değildi sonra bozuldu görümceğim :) eskiden çok iyiydi demekki bunlar hep kandırmacaymış :)
ben lucifer ın ikinci bölümünü izlemiştimde yorumlamayı unuttum onuda yorumlayıp 3. bölüme geçeyim artık:) baksana @Forumdash bile kaplumbağa hızıyla size yetişti :)
Yetiş yetiş... Yabancı dizi bölümü mezarlığa dönmüş:F Canlandıralım oraları @Çiğdem-

yok kız buradan mesaj veriyorum @mrt-06 de teyyip amca gibi olmuş sana avcunu yala avcunu diyor :A neyse ben kaçtım good night
Bu gece yada yarın @mrt-06 sizi utandıracak inş ben kardeşimi tanırım :A :A :A

@Forumdash Benden önce bitirdi ben son bölüme hala bakamadım :F 3.bölümü izlede yle yorum yaparsın @destere :A

@Çiğdem- davet etmişti beni bu yaz fındık toplamaya gidecektik:) ama benimde bu tarz http://www.bbc.com/turkce/haberler-42238032 bir rahatsızlığım var? şimdi gitsemmi gitmesemmi diye ikilemde kaldım :)
densiz hareketlerde bulunuruz kıza karşı ayıp olmasın şimdi :) ama bu sağlık sorunu yani affetmesi lazım böyle bişey olsada :)
Hahaah senden de bu rahatsızlık beklenirdi :F bence git derim ayıp olmaz herhalde alan razı veren razı :A yanlış bilmiyorum değil mi :A

tmm tamm ara vermeden önceden önce de bakıcam demiştim. En azından o sözümü tutayım diye bi kaç bölüm bakıcam :X

Çok sıkcı :X ama evet
Bu sezon tuhaf şeyler oluyor Lucifer ve cw dizilerini tamamaldın bunuda tamamla yada tamamladınmı :F

Hahaah senden de bu rahatsızlık beklenirdi :F bence git derim ayıp olmaz herhalde alan razı veren razı :A yanlış bilmiyorum değil mi :A
Sana gelsin çok meraklıysan :A :A :A

Video değilde uyuyan adam haberini diyorsun sanırım :F Sen bize gelme :A

@XanTier e git sen uyurkan harekete geçince @gözlemci de nicki gereği gözlemini yapar üçünüzde askerden kurtulursunuz :A :A :A
hahaha :D çok mantıklı geldi bana :F denemeliyiz bunu :A

Aaa bu arada şu dargın çiçeklerine daha bakamadım inş bu gece okuyacam gecemiz uzun nasılsa :A :A :A
Her türlü bekleriz :A gecemiz uzun ama dünya deli dönüyor :A Rober hatemo nın şarkısının sözleri geldi aklıma :A

ilk gün söylemiştim şu an müsait değilim akşama onun için neler neler hazırlayacağım dedi görümcek o laftan sonra araki görümceği bulasın :)
onunda suyu ısındı zaten yakında ben admin olacağım süper modül @Harunnn60 u kovduk sırada görümceğim @mrt-06 var :) ondan sonra buralar bize teslim ben admin olurum senide süper modül yaparım diğer kızlarıda diğer makamlara getiririm off be dünya varmış :)

Hadi beni gazlayın kardeşime bireneyim @destere :A :A :A @mrt-06
Haberleri izlerken konuyu açmıştım sekmede açık kalmış. :F

Bu sefer hediye hazırlayamadım özel olarak ama çok özel gifler buldum ablacım nice mesajlara olmazsa olmazımızsın, seni seviyoruz. :bhr:

mustafa-sandal-luks-yatini-kimseye-kullandirtmiyor-7564944_x_9788_o.jpg
303006_660_320.jpg
257009_660_320.jpg
animation-4.gif
maxresdefault.jpg

Bu sezon tuhaf şeyler oluyor Lucifer ve cw dizilerini tamamaldın bunuda tamamla yada tamamladınmı :F

Sana gelsin çok meraklıysan :A :A :A
bi kaç bölüm izledim sadece... Bruce baya büyümüş :X Dövüş sahneleri iyi olacak gibi duruyor ama Penguen ve diğerleri sıktı beni. Hele hele penguenin aşiği:T: Bölümün yarısı onla geçiyor.

Haberleri izlerken konuyu açmıştım sekmede açık kalmış. :F

Bu sefer hediye hazırlayamadım özel olarak ama çok özel gifler buldum ablacım nice mesajlara olmazsa olmazımızsın, seni seviyoruz. :bhr:

mustafa-sandal-luks-yatini-kimseye-kullandirtmiyor-7564944_x_9788_o.jpg
303006_660_320.jpg
257009_660_320.jpg
animation-4.gif
maxresdefault.jpg
Ooo teşekkürler cnm Mustim var daha ne olsun :love1::love1::love1:

Benim bukadar konuşup aktif olmam sizlerin sayesinde zaten bende size tşk ederim :bhr:

Asıl büyük partiyi 30 aralıkta yapacaz zaten oana kadar bu Musti fotoları @xemrexxx ve @destere rüyalarına girsin inş :Z:Z:Z

bi kaç bölüm izledim sadece... Bruce baya büyümüş :X Dövüş sahneleri iyi olacak gibi duruyor ama Penguen ve diğerleri sıktı beni. Hele hele penguenin aşiği:T: Bölümün yarısı onla geçiyor.
Aman benimde adımı çıkarma :A dur ben usulca kaçayım :F
4.sezonu izliyorsun değilmi @Forumdash :A

@gözlemci yabancıya gitmemiş oluyorsunuz işte :A

Benim bukadar konuşup aktif olmam sizlerin sayesinde zaten bende size tşk ederim :bhr:

Asıl büyük partiyi 30 aralıkta yapacaz zaten oana kadar bu Musti fotoları @xemrexxx ve @destere rüyalarına girsin inş :Z:Z:Z

30 Aralık'ta ne var ki. 😱

Ben bu konuya tebrik mesajımı yazıp çekilecektim :A nereden işin içine daldıysam 😳