Damien Duff
Favori Üye
Bölüm çok uzun sen işleyince öürenirim hem heyecanı kaçmasınSihirli annemin 2011 inde 2.bölümünde demiştin @Çiğdem- senin nerde olduğunu
tamam hazirana kadar bekliyebilecekmisin @Çiğdem-Bölüm çok uzun sen işleyince öürenirim hem heyecanı kaçmasın
Bir odunluk da burada yapayım @Çiğdem- Sen zaten sürekli giriyorsun kulüplere, hediyeye gerek yok 100 binde veririm hediyeni Tebrik ediyorum, darısı 100 bine
4.Yılım da daha büyük parti verecez orayada hediyesiz gelirsen @destere in yatağına atarım seni ona nasılsa fark etmiyortamam hazirana kadar bekliyebilecekmisin @Çiğdem-
evet ama heyecan düşmeyecekKızların Dünyası son reytingleri ile kafanı karıştırmış
aradan üç gün geçmiş tosbağa yeni teşrif etmiş sayfaya ben @Çiğdem- in yerinde olsam bir daha sana selam vermemtebrikler hogatha sana senin hareminin baş oğlanını hediye ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 57996
ama bak bu fotoda da @destere ile @Yiğitt iki yandan oğlana bişiler yapıyorlar sanki bence dikkatli ol @vadikızı @Dosi @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Thequeer @sokak sanati @YıldırıM @Ahmed @MasacRE- @XanTier @S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 57997
uyurken adam aşka geliyormuş ne harika bir hastalık bize böyle güzel bir hastalıkta bulaşmıyor yalnız bu adam erkek arkadaşında kalıyorsa işler kötüye gider büyük ihtimalle kazayla kendisini kurban verebilir
kutladığıma şükretsini lk sayfalarda hadsizce beni geçmeyi planlamış neyse devam ederse onun da ayağını kaydırırım bak ozan forumu bıraktı sayılır deniz marulu askere gidiyor takas banlana banlana bir hal oldu kısacası bana tehdit oluşturan herkesten kurtuluyorumaradan üç gün geçmiş tosbağa yeni teşrif etmiş sayfaya ben @Çiğdem- in yerinde olsam bir daha sana selam vermem
onun koruyucusu kardeşi var yani @mrt-06 in cesedini çiğnemen lazım hogathaya ulaşmak için övünmek gibi olmasın kendisi benimde görümcem olur yukarlardan torpilliyiz yani bize bulaşma asla yanarsınkutladığıma şükretsini lk sayfalarda hadsizce beni geçmeyi planlamış neyse devam ederse onun da ayağını kaydırırım bak ozan forumu bıraktı sayılır deniz marulu askere gidiyor takas banlana banlana bir hal oldu kısacası bana tehdit oluşturan herkesten kurtuluyorum
iki hayat bilgisi sahnesi atarım ona o izlerken hogathayı öldürüp gömerim bileonun koruyucusu kardeşi var yani @mrt-06 in cesedini çiğnemen lazım hogathaya ulaşmak için övünmek gibi olmasın kendisi benimde görümcem olur yukarlardan torpilliyiz yani bize bulaşma asla yanarsın
görümceğimin tek kusuru işte perran teyze fanı olması öyle kötü alışkanlıklarını bıraksa daha mükemmel bir görümcek olacakiki hayat bilgisi sahnesi atarım ona o izlerken hogathayı öldürüp gömerim bile
tebrikler hogatha sana senin hareminin baş oğlanını hediye ediyorum
Ekli dosyayı görüntüle 57996
ama bak bu fotoda da @destere ile @Yiğitt iki yandan oğlana bişiler yapıyorlar sanki bence dikkatli ol @vadikızı @Dosi @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Thequeer @sokak sanati @YıldırıM @Ahmed @MasacRE- @XanTier @S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 57997
@xemrexxx en azından geçte olsa kutladı ayoll kardeşim @mrt-06 hala kutlamadıaradan üç gün geçmiş tosbağa yeni teşrif etmiş sayfaya ben @Çiğdem- in yerinde olsam bir daha sana selam vermem
uyurken adam aşka geliyormuş ne harika bir hastalık bize böyle güzel bir hastalıkta bulaşmıyor yalnız bu adam erkek arkadaşında kalıyorsa işler kötüye gider büyük ihtimalle kazayla kendisini kurban verebilir
ilk gün söylemiştim şu an müsait değilim akşama onun için neler neler hazırlayacağım dedi görümcek o laftan sonra araki görümceği bulasın
yılan da az değil kadının diliyle değil boobslarıyla ilgileniyor
kız nasıl kardeş oluyorsunuz biriniz giresunda biriniz ankarada birinizin yılanlıklarıyla umut vadeden bir geleceğ ivar diğeriniz evde kalmış