Çiğdem- 80.000'ler Külübünde!

Bir odunluk da burada yapayım :A @Çiğdem- Sen zaten sürekli giriyorsun kulüplere, hediyeye gerek yok 100 binde veririm hediyeni :A Tebrik ediyorum, 100 binleri görmeni diliyorum :bhr: :A

tebrikler hogatha sana senin hareminin baş oğlanını hediye ediyorum :X
Y2bVO78i5tw.jpg

ama bak bu fotoda da @destere ile @Yiğitt iki yandan oğlana bişiler yapıyorlar sanki bence dikkatli ol :A @vadikızı @Dosi @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Thequeer @sokak sanati @YıldırıM @Ahmed @MasacRE- @XanTier @S.G.A.T.
zjAw3USWu1Q.jpg

Ekli dosyayı görüntüle 57996

ama bak bu fotoda da @destere ile @Yiğitt iki yandan oğlana bişiler yapıyorlar sanki bence dikkatli ol :A @vadikızı @Dosi @Harunnn60 @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @Thequeer @sokak sanati @YıldırıM @Ahmed @MasacRE- @XanTier @S.G.A.T.
Ekli dosyayı görüntüle 57997
aradan üç gün geçmiş tosbağa yeni teşrif etmiş sayfaya ben @Çiğdem- in yerinde olsam bir daha sana selam vermem :)

Video değilde uyuyan adam haberini diyorsun sanırım :F Sen bize gelme :A

@XanTier e git sen uyurkan harekete geçince @gözlemci de nicki gereği gözlemini yapar üçünüzde askerden kurtulursunuz :A :A :A
uyurken adam aşka geliyormuş ne harika bir hastalık :) bize böyle güzel bir hastalıkta bulaşmıyor yalnız bu adam erkek arkadaşında kalıyorsa işler kötüye gider büyük ihtimalle kazayla kendisini kurban verebilir :)

aradan üç gün geçmiş tosbağa yeni teşrif etmiş sayfaya ben @Çiğdem- in yerinde olsam bir daha sana selam vermem :)
kutladığıma şükretsini lk sayfalarda hadsizce beni geçmeyi planlamış neyse devam ederse onun da ayağını kaydırırım bak ozan forumu bıraktı sayılır deniz marulu askere gidiyor takas banlana banlana bir hal oldu kısacası bana tehdit oluşturan herkesten kurtuluyorum :A

kutladığıma şükretsini lk sayfalarda hadsizce beni geçmeyi planlamış neyse devam ederse onun da ayağını kaydırırım bak ozan forumu bıraktı sayılır deniz marulu askere gidiyor takas banlana banlana bir hal oldu kısacası bana tehdit oluşturan herkesten kurtuluyorum :A
onun koruyucusu kardeşi var yani @mrt-06 in cesedini çiğnemen lazım hogathaya ulaşmak için :) övünmek gibi olmasın kendisi benimde görümcem olur yukarlardan torpilliyiz yani bize bulaşma asla yanarsın :)

Ekli dosyayı görüntüle 57996

Ekli dosyayı görüntüle 57997

uyurken adam aşka geliyormuş ne harika bir hastalık :) bize böyle güzel bir hastalıkta bulaşmıyor yalnız bu adam erkek arkadaşında kalıyorsa işler kötüye gider büyük ihtimalle kazayla kendisini kurban verebilir :)
@xemrexxx en azından geçte olsa kutladı ayoll :A kardeşim @mrt-06 hala kutlamadı
😕😕😕

@xemrexxx en azından geçte olsa kutladı ayoll :A kardeşim @mrt-06 hala kutlamadı
😕😕😕
ilk gün söylemiştim şu an müsait değilim akşama onun için neler neler hazırlayacağım dedi görümcek o laftan sonra araki görümceği bulasın :)
onunda suyu ısındı zaten yakında ben admin olacağım süper modül @Harunnn60 u kovduk sırada görümceğim @mrt-06 var :) ondan sonra buralar bize teslim ben admin olurum senide süper modül yaparım diğer kızlarıda diğer makamlara getiririm off be dünya varmış :)