Kırgın Çiçekler 100.Bölüm Özel Konuğu Oldum

Hadi gözün aydın sonunda bir işe yaradı 100 bölümlük izleyişin. :A @denizz19

İlk fotoğraf ve sondan önceki bayağı karanlık çıkmış eklediğin bir resim de görünmüyor. :A

Son foto bayağı komik olmuş. İpek'in çok yakın durması ve Deniz'in zoraki gülümsemesi. :F

Hadi gözün aydın sonunda bir işe yaradı 100 bölümlük izleyişin. :A @denizz19

İlk fotoğraf ve sondan önceki bayağı karanlık çıkmış eklediğin bir resim de görünmüyor. :A

Son foto bayağı komik olmuş. İpek'in çok yakın durması ve Deniz'in zoraki gülümsemesi. :F
Mekan karanlıktı bu yine iyi çıkmış hali :F Orada zoraki gülümsemedim aslında art arda o kadar çok foto çektik ki artık sabrım taştı bakışı :F

Kıskanma tatlım yalnız Buğra demiş ya sanki Mert senle foto çekmek istemiş gibi :F hep böyle imaj çiziyorum orada da gayet şık bir hava çizdiğimi düşünüyorum :A
Imajını yesinler :A
Cool bir duruşun var zaten. Normaldir :A

AYYY HEPİNİZDE İNANMIŞSINIZ SAFOZLAR FOTOSHOP AYOL BUNLAR BUNU KİM ÇAĞIRIR PARTİYE ALEMSİNİZ VALLA:A

Havanı yesinler :A Baktın ben çözdüm olayı erkenden acmışsın konuyu :F
@XanTier @vadikızı @S.G.A.T.
Birazdan detaylı bakarım :Z

:Z:Zayy dosimm yaa az önce twiiterde mehmet aykaçla resmini gördüm şok oldum valla
@denizz19 bonişm marul kafam benimm çok ama çokk sevindim senin adına askerlik öncesi sana büyük enerji oldu canım benim bizdende selam söyleseydin dosi ve vadikızının selamı var diye:F

Kanka keşke Kemal reyiz gelseydi sana özel çekecektim foto :D

AYYY HEPİNİZDE İNANMIŞSINIZ SAFOZLAR FOTOSHOP AYOL BUNLAR BUNU KİM ÇAĞIRIR PARTİYE ALEMSİNİZ VALLA:A
Çatla :A

:Z:Zayy dosimm yaa az önce twiiterde mehmet aykaçla resmini gördüm şok oldum valla
@denizz19 bonişm marul kafam benimm çok ama çokk sevindim senin adına askerlik öncesi sana büyük enerji oldu canım benim bizdende selam söyleseydin dosi ve vadikızının selamı var diye:F
Aynen süper oldu Yelda Eroğlu askerlik dönüşü benimle görüşüp çay içecek :A bakarsın senaryo kadrosuna alırlar beni :F

Aynen süper oldu Yelda Eroğlu askerlik dönüşü benimle görüşüp çay içecek :A bakarsın senaryo kadrosuna alırlar beni :F

:ZAyy inşallahhh ne güzell olurrr valla gerçekten çok sevindim bonişimm heyecanlandım bende yaa

şaka yapıyorum be senin adına gerçekten sevindim denizcim ne kadar atışsakta seni severim :love1: