Kırgın Çiçekler 100.Bölüm Özel Konuğu Oldum

Diğer tüm merhaba dediklerini tanıyormuydun? 😱
Üff anlamadın yine İçeri girerken oyuncular ve genel yönetmen falan tanıyorum da tip olarak şimdi ben İçeri girerken herkes bana bakıyordu haliyle onca göz bana bakarken kafa salladım :F

Üff anlamadın yine İçeri girerken oyuncular ve genel yönetmen falan tanıyorum da tip olarak şimdi ben İçeri girerken herkes bana bakıyordu haliyle onca göz bana bakarken kafa salladım :F
Telegram konusuna gel hele etiketledim

Bende zamanında Arka Sokaklar oyuncularının seminerine katılmıştım ama onlar davet etmemişti ben zorla girmiştim içeri :)

Zamaninda beni Suskunlar partisine davet etseler heyecandan bayilirdim herhalde :D
Televizyondan dort gozle izledigin kadroyu canli gormek nasil bir duygu acaba :D
Dizinin gercekten hakkini verdin bu olayla :D
Arkadaşlığımızın temeli Suskunkara ait :D

Zamaninda beni Suskunlar partisine davet etseler heyecandan bayilirdim herhalde :D
Televizyondan dort gozle izledigin kadroyu canli gormek nasil bir duygu acaba :D
Dizinin gercekten hakkini verdin bu olayla :D
Çok nezaket gösterdiler bana karşı zaten. Kallavi denen elit bir mekana girerken kapıdaki görevli beni önden buyrun diyerek aldı oraya girdiğimde aslında senaristler falan hepsi tanıyordu beni :A takip ediyorlarmış yorumlarımı çünkü. Kadroyu görmek gerçekten bambaşka diyorum ya rüya gibi bir geceydi :D

özgür çevik nasıldı konuştunuz mu @denizz19
Merhabalaştık sadece fotoğraf çekebilir miyiz tarzında konuştum ama onun dışında sahnede şarkı falan söylediler :D

Bende zamanında Arka Sokaklar oyuncularının seminerine katılmıştım ama onlar davet etmemişti ben zorla girmiştim içeri :)
Hahaha güldürdü :D

Aaaa yeni gördüm demek sürpriz buydu gerçekten süpriz oldu çünkü @XanTier yüzünden Sıla bekliyordum aslında onun sayesinde daha şaşırdım bu süprize şuan beklemedim bir şey olunca :A :A :A

Böyle takipçilerini düşündükleri için takdir ediyorum biz 15 yıla yakın Vadi takip ettikte ne oldu gel bir çay çorba iç demediler :A :A :A

Eylül ile foto çekmemen güzel olmuş ona sevinmişsindir ama songule üzülmüş olabilirsin :A

Bu arada yine traş zamanın gelmiş askerede gidecen bir kırksınlar yine seni :A

Aaaa yeni gördüm demek sürpriz buydu gerçekten süpriz oldu çünkü @XanTier yüzünden Sıla bekliyordum aslında onun sayesinde daha şaşırdım bu süprize şuan beklemedim bir şey olunca :A :A :A

Böyle takipçilerini düşündükleri için takdir ediyorum biz 15 yıla yakın Vadi takip ettikte ne oldu gel bir çay çorba iç demediler :A :A :A

Eylül ile foto çekmemen güzel olmuş ona sevinmişsindir ama songule üzülmüş olabilirsin :A

Aynısını düşünmüşüzde vadi ekibide sette ağırlamıştı kız polatın ofisi vardı ya orda 15 hayranı ağırlamışlardı burda özel durumda var deniz askere gidecek ya onun etkiside var:D

Ee biz boşuna Kırgın Çiçekler izlemiyoruz işte seyircisiyle bu kadar yakınlar :A Songül'ün kocası yanındaydı erken kalktılar :A