Damien Duff
Favori Üye
Yardımcısı @Tolstoyevski ile birlikte katledecek seni zaten tek başına değil.
Bakalım bekliyoruz o halde.
Deniz Yürüyen Ölülerde çok ezik kaldı asıl o inandırıcı olmaz. @denizz19
Dur daha öldürmeden aklımda değişik şeyler var sokak sanati @yatutarsa aşkı düşünüyorum. @xBUGRAx ile aranızda yatutarsa için kavga etseniz mesela güzel bölümler çıkar.İlahi adalet şarkısı çalar Demet'in arka fonda bence gayet inandırıcı. Hem Deniz'in sesi güzel şarkıyı o söyler belki hırıldayarak
Dur daha öldürmeden aklımda değişik şeyler var sokak sanati @yatutarsa aşkı düşünüyorum. @xBUGRAx ile aranızda yatutarsa için kavga etseniz mesela güzel bölümler çıkar.
Harem dizisi için dedim zaten. Yürüyen Ölüler’de @dizi kolik @Çiğdem sen aşk üçgeni var YÖ’de gay değilsin.Onu harem dizinde yap ben aşk adamı değilim yürüyen ölülerde.
Aşka inanmayan iyice kötü kalpli olan bi karaktere dönüşür bence Yürüyen Ölüler.
bir tek benim dizimde aşk var ama polisiyede az romantik komedimde bire her şey varOnu harem dizinde yap ben aşk adamı değilim yürüyen ölülerde.
Aşka inanmayan iyice kötü kalpli olan bi karaktere dönüşür bence Yürüyen Ölüler.
Harem dizisi için dedim zaten. Yürüyen Ölüler’de @dizi kolik @Çiğdem sen aşk üçgeni var YÖ’de gay değilsin.
Boş sensin, boşlukçu....Neyse dedikodu gecesi için sorular sorulmuş onlar ile ilgileniyorum senin boş dizilerin umrumda değil şuan.
10 kişi yaz giydir istediğine demiş @Ahmed çok seviyorum kendisini
Umut'a bir Fatmagül sahnesi yazacağım.
Hak etti benceDiziden ayrılma kararı aldım.
Sana boncukçu diyor ya artık bizde ona boşlukçu diyeceğiz.Hak etti bence
Sana boncukçu diyor ya artık bizde ona boşlukçu diyeceğiz.
@Ahmed’in de kanalı ortağız. Güzel sansasyonel söylemler bekliyoruz ona göre paran yatacak.Yine senin kanal için uğraşıyoruz.
@Ahmed’in de kanalı ortağız. Güzel sansasyonel söylemler bekliyoruz ona göre paran yatacak.
belki seni halkın Polisine alabilirim Kızların dünyası tuttuğuna göre @Çiğdem-
Ben zaten Halkın Polisindeyim @pompySana boncukçu diyor ya artık bizde ona boşlukçu diyeceğiz.
sihirli hayatlarda oynuyordunBen zaten Halkın Polisindeyim @pompy
@sokak sanati çok bencil ayoll tek onu övecez ozaman yarışmaya tek o katılır diğerlerinin hakkınıda vermezsek
Ben zaten Halkın Polisindeyim @pompy
@sokak sanati çok bencil ayoll tek onu övecez ozaman yarışmaya tek o katılır diğerlerinin hakkınıda vermezsek