batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,927
- Puanı
- 1,061
ara verdi ocağa kadar o Dizi Halkın Polisiyle gidecemGüzel bence dahada yükseltebilirsin sen
ara verdi ocağa kadar o Dizi Halkın Polisiyle gidecem
4.bölümde ara verdi dizi Yılbaşı özelleHee tmm bu bölüme kadar güzel oranlar aldı dizin
Aaa tabi senin katkıların tartışılmaz her fırsatta teşekkür ediyorum
Ama o finale mükemmel sonuçlar almışız gecesine şampiyonluk konusu açılmasa Finalde zirveye oynayacakmış çok güzel bir sezon oldu herşeyiyle memnunum
@sokak sanati na yaranamıyoruz ama teşekkür ediyoruz gözlük atıyor şunun etiketini koparsammı napsam
Tabloyu sana emanet ediyorum , kimlere kaptırma
Senle olan rekabetimizi özleyecem
Umut'a bir Fatmagül sahnesi yazacağım.Ben özel bir insanım genel etiketlere bundan sonra okudum atacağım.
Umut'a bir Fatmagül sahnesi yazacağım.
bende uzun sürecek bir kötü karaktere ihtiyacım olacak bence sen o olabilirsin senin sevgilini aldatacaksın aslında bu bir tuzak senin en iyi arkadaşına yapılan bir tuzak ardından en iyi arkadaşınla düşman kesileceksin rolünü beğendinmi @sokak sanatiDiziden ayrılma kararı aldım.
bende uzun sürecek bir kötü karaktere ihtiyacım olacak bence sen o olabilirsin senin sevgilini aldatacaksın aslında bu bir tuzak senin en iyi arkadaşına yapılan bir tuzak ardından en iyi arkadaşınla düşman kesileceksin rolünü beğendinmi @sokak sanati
aslında rol iyi toplu aldatma tuzağı kızların dünyasının reytingine bak bu konu yaptı @sokak sanati kızların dünyasında magazinci yaparım seni @sokakKanka sen dizi izleme yazma kötü etkileniyorsun
Beren gibi olacaksın işte.Diziden ayrılma kararı aldım.
Beren gibi olacaksın işte.
Yürüyen Ölüler’de beğenmişti rolünü.
Ölümünü @Aserat’ın elinden yapacağım görürsün.Yok ben Bihter yada Emir gibi olmayı seviyorum. Prestijim açısından ayrılmam en doğrusu.
benim vereceğim rol nasıldı @mrt-06Yürüyen Ölüler’de beğenmişti rolünü.
Ölümünü @Aserat’ın elinden yapacağım görürsün.
Yürüyen Ölüler’de beğenmişti rolünü.
Ölümünü @Aserat’ın elinden yapacağım görürsün.
Yardımcısı @Tolstoyevski ile birlikte katledecek seni zaten tek başına değil.O benim 2 lafımdan ürken bir insan gelip beni öldürürse dizi çok fazla ütopik olur. İzleyici dikkate almaz bence