@Çiğdem- sana bu konulardan bahsetmedi bile değil mi? Bak gördün mü yine ne varsa sıvacı dostunda var ona kalsa silerdi bu konuları yok ederdi. Hatta @mrt-06 ya söylüyordu o sansürlüyordu fotoları kaç tane foto silindi onun yüzünden düşün yani
@Çiğdem- sana bu konulardan bahsetmedi bile değil mi? Bak gördün mü yine ne varsa sıvacı dostunda var ona kalsa silerdi bu konuları yok ederdi. Hatta @mrt-06 ya söylüyordu o sansürlüyordu fotoları kaç tane foto silindi onun yüzünden düşün yani
Aaaa daha konu açılmayacak diye seviniyordum ama açılan konuları unuttum
Bayağı manken birikti. Yakında yeniden başlamak farz oldu artık
olur tabi reyiz ne istersin oyuncu, manken, sunucu, ikoncan, sosyetik güzeller ya da istersen ortaya karışık yaparız her şey var bizde @destere İsim ver Gece olmasını bekle yeter
olur tabi reyiz ne istersin oyuncu, manken, sunucu, ikoncan, sosyetik güzeller ya da istersen ortaya karışık yaparız her şey var bizde @destere İsim ver Gece olmasını bekle yeter
Sabaha kadar nöbetçiyim bu gece @destere
bunlarda idare eder biz hayalimizde fazla kapalı yerleri açarız yani eksiği tamamlarız bir şekilde
valla silersen daha güzelini koyarız bence hiç deneme bunları zaten epey kapatmışsınız görmek istediğim yerleri göremiyorum
04 ten sonra buralarda in cin top oynuyor o saatte araki hogathayı bulasın tam benlik saatlerSabaha kadar nöbetçiyim bu gece @destere
@mrt-06 Sansur ile kapıyor sağolsun açık yerleri @MasacRE- @S.G.A.T.bunlarda idare eder biz hayalimizde fazla kapalı yerleri açarız yani eksiği tamamlarız bir şekilde
valla silersen daha güzelini koyarız bence hiç deneme bunları zaten epey kapatmışsınız görmek istediğim yerleri göremiyorum
04 ten sonra buralarda in cin top oynuyor o saatte araki hogathayı bulasın tam benlik saatler
iffet benim iffetim hogatha herkese açıçam işte sen ben yokken forumu parlaklarla doldururken düşünecektin bunu
Sen yapmışsındır detaylı incelemeni Ee nedir izlenimlerin nasıl buldun
Sen yapmışsındır detaylı incelemeni Ee nedir izlenimlerin nasıl buldun
Aaa işte ohh olsun Beni gönderirken şunun düşünmeliydin, ben ozaman kimle sohbet edecem diye, öyle orta da kalırsın işte
incelememi yaptımda sıcağı sıcağına yorum güzel olurdu şimdi ne yapayımki bekle hogatha yatsın biz yoruma başlayalım dedim çekip gitmişsinSen yapmışsındır detaylı incelemeni Ee nedir izlenimlerin nasıl buldun
o zaman bundan sonra kızları birlikte yorumlayalım sıvacılardan hayır yokAaa işte ohh olsun Beni gönderirken şunun düşünmeliydin, ben ozaman kimle sohbet edecem diye, öyle orta da kalırsın işte
@MasacRE- e güvenme artık seni satıp gitti ayollincelememi yaptımda sıcağı sıcağına yorum güzel olurdu şimdi ne yapayımki bekle hogatha yatsın biz yoruma başlayalım dedim çekip gitmişsin
o zaman bundan sonra kızları birlikte yorumlayalım sıvacılardan hayır yok
bundan sonra gececi yorum arkadaşım sensin yalnız sinirlenip konu silmek resim silmek yok başta anlaşalım@MasacRE- e güvenme artık seni satıp gitti ayoll