@Çiğdem- sana bu konulardan bahsetmedi bile değil mi?
@Çiğdem- sana bu konulardan bahsetmedi bile değil mi?
Aaaa daha konu açılmayacak diye seviniyordum ama açılan konuları unuttum
Bayağı manken birikti. Yakında yeniden başlamak farz oldu artık
olur tabi reyiz ne istersin oyuncu, manken, sunucu, ikoncan, sosyetik güzeller ya da istersen ortaya karışık yaparız her şey var bizde
olur tabi reyiz ne istersin oyuncu, manken, sunucu, ikoncan, sosyetik güzeller ya da istersen ortaya karışık yaparız her şey var bizde@destere İsim ver Gece olmasını bekle yeter
![]()
Sabaha kadar nöbetçiyim bu gece @destere
bunlarda idare eder biz hayalimizde fazla kapalı yerleri açarız yani eksiği tamamlarız bir şekilde
valla silersen daha güzelini koyarız bence hiç deneme bunları zaten epey kapatmışsınız görmek istediğim yerleri göremiyorum
04 ten sonra buralarda in cin top oynuyor o saatte araki hogathayı bulasın tam benlik saatler
@mrt-06 Sansur ile kapıyor sağolsun açık yerleribunlarda idare eder biz hayalimizde fazla kapalı yerleri açarız yani eksiği tamamlarız bir şekilde
valla silersen daha güzelini koyarız bence hiç deneme bunları zaten epey kapatmışsınız görmek istediğim yerleri göremiyorum
04 ten sonra buralarda in cin top oynuyor o saatte araki hogathayı bulasın tam benlik saatler![]()
iffet benim iffetim hogatha herkese açıçam işte
Sen yapmışsındır detaylı incelemeni
Sen yapmışsındır detaylı incelemeniEe nedir izlenimlerin nasıl buldun
![]()
Aaa işte ohh olsun
incelememi yaptımda sıcağı sıcağına yorum güzel olurdu şimdi ne yapayımkiSen yapmışsındır detaylı incelemeniEe nedir izlenimlerin nasıl buldun
![]()
o zaman bundan sonra kızları birlikte yorumlayalım sıvacılardan hayır yokAaa işte ohh olsunBeni gönderirken şunun düşünmeliydin, ben ozaman kimle sohbet edecem diye, öyle orta da kalırsın işte
![]()
@MasacRE- e güvenme artık seni satıp gitti ayollincelememi yaptımda sıcağı sıcağına yorum güzel olurdu şimdi ne yapayımkibekle hogatha yatsın biz yoruma başlayalım dedim çekip gitmişsin
o zaman bundan sonra kızları birlikte yorumlayalım sıvacılardan hayır yok![]()
bundan sonra gececi yorum arkadaşım sensin