YS Kızların Dünyası 4.Bölüm (Yılbaşı Özel)

Şaşırdınmı @Çiğdem- kızların toplu aldatılmasına ve Cevdetin sevgilisiyle eşleşmesi doğanın Gizemli kız onların fotoğrafını vermesi romantik bir halde
ve iki en iyi arkadaşın düşman kesilmesi
Senin senaryolarına ben hep şaşırıyorum :A :A :A

Kızların Dünyasında Cevdet kaybettiği sevgilisi acısını Şehirden çıkartıyor Doğan ve arkadaşları cevdet ve arkadaşlarına karşı iki Mahalle artık düşmandır Ama polis Doğan ve arkadaşlarına bulaşmıyordur iyilik yaptıkları için hep ama işin içinde başka sır vardır
Aylin Komiser Magazinciyi bulmaya Çalışırken bunu fırsat bilen cevdet ve arkadaşları cevdet sevgilisini öldürmek ve orda şahit bırakmamak için herkesi öldürmek ister Sanat fuarına bombalı saldırı kitapları yakarlar. Doğan ve cevdet çatışır Cevdet sevgilisini bombayla yok etmek ister iki defa ama iki defa doğan kurtarır Sosyetelerin olduğu Nişantaşı ve Büyükçekmece de olan saldırılar bide kendi okuduğu üniversiteyede saldırdı hiç bir kız görmek istemiyormuş diye hedef sadece kızlar
Kızların dünyasın Tehlikeli dolu bölümüyle Ocakta Kanal Yenisuda
@Harunnn60 @Çiğdem- @destere

Kızların Dünyasında Cevdet kaybettiği sevgilisi acısını Şehirden çıkartıyor Doğan ve arkadaşları cevdet ve arkadaşlarına karşı iki Mahalle artık düşmandır Ama polis Doğan ve arkadaşlarına bulaşmıyordur iyilik yaptıkları için hep ama işin içinde başka sır vardır
Aylin Komiser Magazinciyi bulmaya Çalışırken bunu fırsat bilen cevdet ve arkadaşları cevdet sevgilisini öldürmek ve orda şahit bırakmamak için herkesi öldürmek ister Sanat fuarına bombalı saldırı kitapları yakarlar. Doğan ve cevdet çatışır Cevdet sevgilisini bombayla yok etmek ister iki defa ama iki defa doğan kurtarır Sosyetelerin olduğu Nişantaşı ve Büyükçekmece de olan saldırılar bide kendi okuduğu üniversiteyede saldırdı hiç bir kız görmek istemiyormuş diye hedef sadece kızlar
Kızların dünyasın Tehlikeli dolu bölümüyle Ocakta Kanal Yenisuda
@Harunnn60 @Çiğdem- @destere
Bekliyoruz bakalım :A

Kızların dünyası 5.Bölüm fragmanı
Flash back sahnesi
Cevdet ve çetesine bütün kadınlar küsmüştür aldatıldakları için
Doğan bu da ne böyle gel
Doğan reddedildim neden en iyi arkadaşına bak öyle karar ver ozaman doğan ve Cevdet en iyi arkadaştı ama Doğanın bir sırrı vardır bunu arkadaşları biliyordur liseden arkadaşları hepsi kız görevleri üniversitedeki olayları durdurma @Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60 Üniversite denetleme kurumu özel bir ekip istemiş onlarda kabul etmiş @Dosi

Kızların dünyası 5.Bölüm fragmanı
Flash back sahnesi
Cevdet ve çetesine bütün kadınlar küsmüştür aldatıldakları için
Doğan bu da ne böyle gel
Doğan reddedildim neden en iyi arkadaşına bak öyle karar ver ozaman doğan ve Cevdet en iyi arkadaştı ama Doğanın bir sırrı vardır bunu arkadaşları biliyordur liseden arkadaşları hepsi kız görevleri üniversitedeki olayları durdurma @Çiğdem- @vadikızı @Harunnn60 Üniversite denetleme kurumu özel bir ekip istemiş onlarda kabul etmiş @Dosi
Sezon finali yapmamışmıydı bu dizi :F

bence deşifre olabilir yani öyle bir ihtimal var hatta @Çiğdem- le dün bu konu hakkında çok düşündük o da bana katılıyor bu konuda :)
Kızların Dünyası Doğan deşifre olacakmı Öğrencilerden özel bir ekip kuran Bir üniversite denetleme kurumu tarafından kurulan bir ekip iç işleri bakanından izin aldı @Çiğdem- @destere @Harunnn60
HhHHHA aaa evet başka işimiz gücümüz yok bunu tartıştık :A :A :A