ama yorumun ne bu olayaEee ama buna nediyorum şuna ne diyorum olmuyor ki bu Türkçe paragraf sorusu çözer gibiyim okudum soruları yanıtla
ama yorumun ne bu olayaEee ama buna nediyorum şuna ne diyorum olmuyor ki bu Türkçe paragraf sorusu çözer gibiyim okudum soruları yanıtla
Başka şeylerden bahsedelim sanki okuyup okumadığımı denetler gibi bana soru yöneltiyorsun @Çiğdem-ama yorumun ne bu olaya
merak ettim orasımı Kırgın çiçekleremi benziyor diyeBaşka şeylerden bahsedelim sanki okuyup okumadığımı denetler gibi bana soru yöneltiyorsun @Çiğdem-
Yok ben genel hatlarıyla kızların başına iş gelmesi olayını benzettimmerak ettim orasımı Kırgın çiçekleremi benziyor diye
Romantik komedi konu bunda Kızların başına Aşk konusunda gelen felaketlerharika olmuş pompy yalnız konuyu yine anlamadım
bunu ben test amaçlı yaptım nediyorsun biraz değişiklik var @Harunnn60Bunu okurum Halkın Polisi sıktı
Kızların topluca Aldatılmasına nediyorsun sevgilileri tarafından bunu doğandan bilmesi cevdetin @Harunnn60
evet aslında öğretmen eşleştirdi Rüyada ona platonik aşık olan kız uyardı eğer sınıfın kızlarıyla bir yere gidersen Kızların başına felaket gelecek dedi dinlemedi ve gitti Bağcılardada kızlar yanlız bırakılmaz zaten istanbulun tehlikeli noktalarından biri @Çiğdem-Aaaa aşk olayıyla alakalı patlatıyorlar bu sefer yanı
Bu patlayan bombalar , Aşk için patlamış bu ara da @Harunnn60@Harunnn60 Halkın Polisine @destere için devam et bu dizi ne kadar bu düzeyde devam eder bilmiyorum Kanal d nin sildiği sahne vardı reyting kırar diye onu sezon finalinde kullanıcam @Çiğdem- @Harunnn60
Şaşırdınmı @Çiğdem- kızların toplu aldatılmasına ve Cevdetin sevgilisiyle eşleşmesi doğanın Gizemli kız onların fotoğrafını vermesi romantik bir haldeBu patlayan bombalar , Aşk için patlamış bu ara da @Harunnn60