5.18 reyting aldı galiba yeni diyeOrasını bilmiyorum ama olmamış. En azından kişileri ve genel işleyişleri değiştirebilirsin.
5.18 reyting aldı galiba yeni diyeOrasını bilmiyorum ama olmamış. En azından kişileri ve genel işleyişleri değiştirebilirsin.
İlk bölümler olmasından dolayıdır. Ama yinede sen bilirsin.5.18 reyting aldı galiba yeni diye
1 Aralıkta başlıyorİlk bölümler olmasından dolayıdır. Ama yinede sen bilirsin.
Halkın Polisi'ne ne oldu?
Patlattık patlattık kar kar dır .A Evde çekirdek cips elimizde geçiremeyceğiz yılbaşını bize huzur yok anlaşılan özellikle de sanaAdamlar yeni yılı bomba patlatsak diye bekliyorlar
nediyorsun Toplu baskına @gözlemciPatlattık patlattık kar kar dır .A Evde çekirdek cips elimizde geçiremeyceğiz yılbaşını bize huzur yok anlaşılan özellikle de sana
Senin dizi sanki uzaktan Kırgın çiçekler'i andırıyor gibi geldi bu bölümüylenediyorsun Toplu baskına @gözlemci
neden kırgın çiçekler gibi geldiSenin dizi sanki uzaktan Kırgın çiçekler'i andırıyor gibi geldi bu bölümüyle
Senin dizi sanki uzaktan Kırgın çiçekler'i andırıyor gibi geldi bu bölümüyle
Kızlar olduğu için başlarına da işler geliyor doğal olarak kırgın çiçekler arka sokaklar en iyi arkadaşım karşımı olmuş gibi @Çiğdem-neden kırgın çiçekler gibi geldi
Erkekler kaçamak yapıyor Kızlar Baskın YapıyorKızlar olduğu için başlarına da işler geliyor doğal olarak kırgın çiçekler arka sokaklar en iyi arkadaşım karşımı olmuş gibi @Çiğdem-
@pompy beni bulmuşken yazıyorda yazıyor konu falan açamıyorum o yüzdenTanıtım bölümü açacaktın açamıcan sanrım ablam
@pompy beni bulmuşken yazıyorda yazıyor konu falan açamıyorum o yüzden
Şu erkeklerin toplu Kaçamak yaptığında baskın yemeleri kızlardan nediyorsun ve bunu en iyi arkadaşından bilmesi nediyorsun buna @gözlemciSor içinde kalmasın
Eee ama buna nediyorum şuna ne diyorum olmuyor ki bu Türkçe paragraf sorusu çözer gibiyim okudum soruları yanıtlaŞu erkeklerin toplu Kaçamak yaptığında baskın yemeleri kızlardan nediyorsun ve bunu en iyi arkadaşından bilmesi @gözlemci