Olur mu konu itibariyle benim dizimle paralel gidiyorSeninki zaten çakmaydı bee ,çalsalar be senin çaldığın kişiler şikayet etmeli sen değil
![]()
![]()
![]()
Olur mu konu itibariyle benim dizimle paralel gidiyorSeninki zaten çakmaydı bee ,çalsalar be senin çaldığın kişiler şikayet etmeli sen değil
![]()
![]()
![]()
Senin dolap dışın da orjinal kattığın bir şey yoktu kiOlur mu konu itibariyle benim dizimle paralel gidiyordemek ki benden de araklamışlar
![]()
![]()
Sizin çevirdiğiniz dolapları herkes öğrendiSenin dolap dışın da orjinal kattığın bir şey yoktu kiOnu da sen değil @destere ben katmıştık
Eğer dolabını çalarsalar telif iste
![]()
![]()
![]()
Aaaa dolap çaldılarsa telif iste hatta @destere ile bana da ödeme yapacaklarSizin çevirdiğiniz dolapları herkes öğrendibenim dolap entrikalarımı da çalmışlar
![]()
Ödeme alırsam eğer sizi başka maceralara sürüklerim belki yine biri uyarlar da telif atar para alırız diye
@destere hep kayıp ayoll, gelmezse onun parasını da ben yerimÖdeme alırsam eğer sizi başka maceralara sürüklerim belki yine biri uyarlar da telif atar para alırız diye.
![]()
Sana para vereceğimi kim söyledi
Bizde destere gelince , senin projeler de yer almayızSana para vereceğimi kim söylediçatır çatır yiyecem paraları
sana da paranın fotoğraflarını atarım artık özlem gideresin diye
![]()
@destere gelene kadar ben seni tüm projelerde oynatıcam amaBizde destere gelince , senin projeler de yer almayız![]()
bir hal hatır sorma habire dedikodu yap senide kara listeye aldım
yalana bak! aha burdayım işte ne zaman gel dedin gelmedik
Bu dizide sende varsın örgütün elinde rehinesinbir hal hatır sorma habire dedikodu yap senide kara listeye aldım
yalana bak! aha burdayım işte ne zaman gel dedin gelmedik![]()
Hoş geldin @destere mmbir hal hatır sorma habire dedikodu yap senide kara listeye aldım
bir hal hatır sorma habire dedikodu yap senide kara listeye aldım
Paranı yiyecem diye , tehdit edince nasıl geldi ayoll 😱😱😱
@Çiğdem- Halkın Polisinde bunu yapan bir düşman emniyet müdürünün en iyi arkadaşıParanı yiyecem diye , tehdit edince nasıl geldi ayoll 😱😱😱
Senin ki çok paragöz çıktı Allah yardımcın olsun bir pembe de senin kiParanı yiyecem diye , tehdit edince nasıl geldi ayoll 😱😱😱