Olur mu konu itibariyle benim dizimle paralel gidiyor demek ki benden de araklamışlarSeninki zaten çakmaydı bee ,çalsalar be senin çaldığın kişiler şikayet etmeli sen değil
Olur mu konu itibariyle benim dizimle paralel gidiyor demek ki benden de araklamışlarSeninki zaten çakmaydı bee ,çalsalar be senin çaldığın kişiler şikayet etmeli sen değil
Senin dolap dışın da orjinal kattığın bir şey yoktu ki Onu da sen değil @destere ben katmıştık Eğer dolabını çalarsalar telif isteOlur mu konu itibariyle benim dizimle paralel gidiyor demek ki benden de araklamışlar
Sizin çevirdiğiniz dolapları herkes öğrendi benim dolap entrikalarımı da çalmışlarSenin dolap dışın da orjinal kattığın bir şey yoktu ki Onu da sen değil @destere ben katmıştık Eğer dolabını çalarsalar telif iste
Aaaa dolap çaldılarsa telif iste hatta @destere ile bana da ödeme yapacaklarSizin çevirdiğiniz dolapları herkes öğrendi benim dolap entrikalarımı da çalmışlar
Ödeme alırsam eğer sizi başka maceralara sürüklerim belki yine biri uyarlar da telif atar para alırız diye .Aaaa dolap çaldılarsa telif iste hatta @destere ile bana da ödeme yapacaklar
@destere hep kayıp ayoll, gelmezse onun parasını da ben yerim şimdi istiyorsa gelmesinÖdeme alırsam eğer sizi başka maceralara sürüklerim belki yine biri uyarlar da telif atar para alırız diye .
Sana para vereceğimi kim söyledi çatır çatır yiyecem paraları sana da paranın fotoğraflarını atarım artık özlem gideresin diye@destere hep kayıp ayoll, gelmezse onun parasını da ben yerim şimdi istiyorsa gelmesin
Bizde destere gelince , senin projeler de yer almayızSana para vereceğimi kim söyledi çatır çatır yiyecem paraları sana da paranın fotoğraflarını atarım artık özlem gideresin diye
@destere gelene kadar ben seni tüm projelerde oynatıcam amaBizde destere gelince , senin projeler de yer almayız
Bu dizide sende varsın örgütün elinde rehinesinbir hal hatır sorma habire dedikodu yap senide kara listeye aldım
yalana bak! aha burdayım işte ne zaman gel dedin gelmedik
Hoş geldin @destere mm Akşamüstü görüşelim nasılsın sahi nerelerdesinbir hal hatır sorma habire dedikodu yap senide kara listeye aldım
bir hal hatır sorma habire dedikodu yap senide kara listeye aldım
Paranı yiyecem diye , tehdit edince nasıl geldi ayoll 😱😱😱@destere gelene kadar ben seni tüm projelerde oynatıcam ama
@Çiğdem- Halkın Polisinde bunu yapan bir düşman emniyet müdürünün en iyi arkadaşıParanı yiyecem diye , tehdit edince nasıl geldi ayoll 😱😱😱
Senin ki çok paragöz çıktı Allah yardımcın olsun bir pembe de senin kiParanı yiyecem diye , tehdit edince nasıl geldi ayoll 😱😱😱