Bildirim yeni geldi. Artık yarın sağlam bir kafayla okur detaylı yorumumu yaparım inşallah.
20 den beri yollamaya çalışıyorum bu işin altında @Harunnn60 varBildirim yeni geldi. Artık yarın sağlam bir kafayla okur detaylı yorumumu yaparım inşallah.
Orasını bilmiyorum. Zaten tapatalktan giriyorum belki ondan da görünmüyor olabilir.20 den beri yollamaya çalışıyorum bu işin altında @Harunnn60 var
valla kimse görmüyor @Doğu yu çağırırmısınOrasını bilmiyorum. Zaten tapatalktan giriyorum belki ondan da görünmüyor olabilir.
Neyse gördüm artık. Yarın okurum.
Eline sağlık cnm 1 ay erken 2018 e girdik sayen de ama bombalar saniyesiyle patladı
Adamlar yeni yılı bomba patlatsak diye bekliyorlarBir yılbaşını da evde sakince huzurlu bir şekilde geçirelim yok @pompy hemen patlatır
Üstsüz parti değil festival Yılbaşı festivaliüstsüz parti mi? 😱 reytingler azalınca tabi Ellerine sağlık @pompy cim devamini bekleriz
Unutmuştum [emoji4] hatırlatman iyi oldu.
Tamam aşk dizisi konusunda nasılımUnutmuştum [emoji4] hatırlatman iyi oldu.
Cümle kurmalarından dolayı olayı tamamen anlamadım. Anladıklarım kadarıyla olayı aldatmalar üzerine kurmuşsun. Bomba sadece bir yerde geçmesine rağmen patlatmamışsın bu iyi olmuş. Replikler şahane, 'Seni rüyada uyardım' [emoji4] eline sağlık. Ama biraz daha yazım yanlışlarına uyarsan daha iyi olur. Hem okuyucu çekersin hem okuması rahat olur.
Berbat [emoji17] senin tarzına hiç uymamış ve ortaya iyi bir iş çıkmamış [emoji17]Tamam aşk dizisi konusunda nasılım
Mecbur kaldım @Harunnn60 aşk dizisi yazmazsan bakmam dediBerbat [emoji17] senin tarzına hiç uymamış ve ortaya iyi bir iş çıkmamış [emoji17]
Orasını bilmiyorum ama olmamış. En azından kişileri ve genel işleyişleri değiştirebilirsin.Mecbur kaldım @Harunnn60 aşk dizisi yazmazsan bakmam dedi
Biliyorum bu benim tarzıma uymaz forumda en iyi giden bu bide şu anda