Kim bu erkekten kadın olup abisiyle yatan 😱😱😱
Kim bu erkekten kadın olup abisiyle yatan 😱😱😱
Siz A ı ararkan bir de kadın olarak bildiğiniz bir karakterin , erkek olduğunumu öğrendiniz @xemrexxx
Ben 3.sezonda bıraktim mıy mıy vıcık vıcık ergen aşk şeysi sahneleri yüzünden
Siz A ı ararkan bir de kadın olarak bildiğiniz bir karakterin , erkek olduğunumu öğrendiniz @xemrexxx
Saçma değil.
Üstelik abisiyle de yatmış. .ssSiz A ı ararkan bir de kadın olarak bildiğiniz bir karakterin , erkek olduğunumu öğrendiniz @xemrexxx
Saçma değil.
Küçüklükten beri kız gibi hissediyormuş zaten evden ayrılınca annesinin desteğiyle de cinsiyet değiştirmiş ama sonra öz abisiyle yatması falan fazla ekstremdi.
Üstelik abisiyle de yatmış. .ss
10 Bölüm izlemiştim oyüz den kim olduğunu anlayamadım . Söylemeyin de ayoll belki bir gün izlerim heyecanı kaçmasın dizinin
hissetmeyi sormadım beeSaçma değil.
Küçüklükten beri kız gibi hissediyormuş zaten evden ayrılınca annesinin desteğiyle de cinsiyet değiştirmiş ama sonra öz abisiyle yatması falan fazla ekstremdi.
Üstelik abisiyle de yatmış. .ss
Çocukken değil de sanırım lise zamanında değiştirmiş çünkü üniversiteye kız olarak gitmiş.hissetmeyi sormadım bee
Kaç yaşında travesti olmuş? 10 mu 9 mu yaşında mı olmuş?/spoiler]
Bu kızlar ilk sezon lisede değillermiydi?Çocukken değil de sanırım lise zamanında değiştirmiş çünkü üniversiteye kız olarak gitmiş.
O Alison elleşen.Bu kızlar ilk sezon lisede değillermiydi?HAtta 3.sezon filan A. ile Emilly elleşiyorlardı (Flashback)
o klüb olayını hatırlamıyorum 3sezonda bıraktımO Alison elleşen.
-A bu kızların ablası/abisi döneminde geçiyor hani kamera kulübü vardı ya üniversite yıllığında -A da vardı.
o klüb olayını hatırlamıyorum 3sezonda bıraktım
ilk bölümde ölen A kim? Geçekten ölmüş mü?
bunları şantaj yapan travesti?
İlk bölümde ölen Alison’a benzeyen bir kız sadece. Alison A’dan kaçmak için kendini öldü gösteriyor. Ölen kişi gerçekten ölmüş. -A Alison’un kardeşi işte. Çok olaylı bir dizi bence devam et.
Sen epey karıştırdın ya çorba oldu resmen. En iyisi sana özetleyen bir video atayım yarın. Benim en sevdiğim diziydi. Bittiğine çok üzüldüm.Bizim slk:S kızlar ölüyü görmüşlerdi oysa ilk bölümde. NAsıl cıkaramamişlar? A kötü kişiyse mesajları atan kişiyse Alison kim ve nerde saklanıyormuş? Abisiyle yatan mesajları atan zat mı yoksa mesajları atan kötü zattan kaçan masum kız mı bence çok b*ktan dizi olmuş
aynen yarın at bugun internet yavaşSen epey karıştırdın ya çorba oldu resmen. En iyisi sana özetleyen bir video atayım yarın. Benim en sevdiğim diziydi. Bittiğine çok üzüldüm.
Ya da sana bölümü söylesem onu izler misin tüm sırlar açıklanıyor flashbacklarle dolu epey heyecanlı, diziyi bitirmiş gibi olursun.aynen yarın at bugun internet yavaş
söyle ama aradiğim cevapları bulayımYa da sana bölümü söylesem onu izler misin tüm sırlar açıklanıyor flashbacklarle dolu epey heyecanlı, diziyi bitirmiş gibi olursun.
6x10 Yorumunu bekliyorum, final gibi bölümdü. Alacağından eminim.söyle ama aradiğim cevapları bulayım
Bugece izleyemem dediğim gibi Hem Flash Arrow Supergirl ortak bölümlerini izlemeye çalişcam. Sen izledin mi? supergirlü izlemem gerek mi @Çiğdem-6x10 Yorumunu bekliyorum, final gibi bölümdü. Alacağından eminim.