Çukur 5. Bölüm Yorumları

Bu selim escinsel galiba :A :A :A Karısıyla birlikte olamadı kadında ona üzülüyor sonra avukat bir görüntü gösterdi Selime öyle tehdit etti . Eşcinsel görüntüleri vardı büyük ihtimalle :A :A :A @mesmeso61 @vadikızı @S.G.A.T. @Sherlock

@mesmeso61 @Doğu

Bölüm izledim Çiğdem ama bu Selimi anlayamadım Ayşe ile derdi ne ayşenin derdi ne çözemedim avukatın gösterdiği başka şey sanırım kız:F
Ben yorum yazamamıştım buraya yazayım süper bir bölümdü vartolunun idrisin oğlu çıkmasına çok ama çok şaşırdım ben beklediğim bi durum değildi bu Karaca nasıl bir kızdır ya bu ne düşmanlık aşkınndan ne istiyo bu kız ya

Çok sağlam bölümdü. Geçen bölüme göre bayağı iyiydi. Galiba açılış bölümünden sonra en iyisi buydu. Cumali beyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Yamac'ın önünü keserse o keser. Tek sıkıntı Yamac'ın bu kadar ön plana çıkarılması. Sert bir şekilde bir yerde bozulması lazım yoksa iş kahramanlık hikayesine döner. Muhtemelen bunu Cumali yapacak.
Öner Erkan ve Rıza Kocaoğlu çok iyiydiler bu bölüm. Öner abi rolünün hakkını sonuna kadar veriyor. Bölümün ikinci kısmındaki o çaresiz hali tiplemesi mükemmeldi.
Puanım. 8.0

Bu arada bölüm 2.5 saatmiş 😱 Her hafta nasıl yetiştiriyorlar o senaryo nasıl yazılıyor aklım almıyor :D

Harika bir bölüm oldu Yamaç artık iyice şüphelenir bazı durumlardan.kardesinin vartoluyla anlaştığını anlayınca bakalım nasıl bir tepki olacak.vartolunun idrisin oğlu olması biraz daha diziyi karıştıracak.ayrıca bunu Yamaç anladığında durumlar iyice karışacak:)