Sende hemen adam almaya meraklısın zaten
Sende hemen adam almaya meraklısın zaten
Bu kız bakalım .Selimin gerçek öz kızımıSende hemen adam almaya meraklısın zatenBir hata yapmış olur böyle şeyler @S.G.A.T. sağlam adam ondan yana şüphem yok
![]()
Değildir bence onun karısı ve kızı çok çakal tipler zaten, o kadın başkalarıyla pişirmiştir işiBu kız bakalım .Selimin gerçek öz kızımı![]()
Bu selim escinsel galiba![]()
![]()
Karısıyla birlikte olamadı kadında ona üzülüyor sonra avukat bir görüntü gösterdi Selime öyle tehdit etti . Eşcinsel görüntüleri vardı büyük ihtimalle
![]()
![]()
@mesmeso61 @vadikızı @S.G.A.T. @Sherlock
@mesmeso61 @Doğu
Ben daha izleyemedim spoiler verme bana gızz![]()
Selim escinsel çıktı 😱😱😱Değildir bence onun karısı ve kızı çok çakal tipler zaten, o kadın başkalarıyla pişirmiştir işi![]()
Selim escinsel çıktı 😱😱😱
Spoiler vermeyin yav -_- Bir bölüm izlemedik neler olmuş 😱 Olmasın, lütfen öyle bir şey olmasın.![]()
televzyondan izleyeceğim hafta sonu. Netten türk dizisi izlemek mantıklı gelmiyorSendemi izleyemedin bende izlemeye çalışıyorum donup duruyor netim ya
Bölüm de öyle birşey gösterilmedi emrak etmeSpoiler vermeyin yav -_- Bir bölüm izlemedik neler olmuş 😱 Olmasın, lütfen öyle bir şey olmasın.![]()
televzyondan izleyeceğim hafta sonu. Netten türk dizisi izlemek mantıklı gelmiyor![]()
itftira atma o zaman adama .ss Ayrıca öyle bir şey varsa bile farketmez önemli olan adamlığı.
Bence var ayollitftira atma o zaman adama .ss Ayrıca öyle bir şey varsa bile farketmez önemli olan adamlığı.![]()
korkuyorumBence var ayoll![]()
![]()
![]()
Sen bölümü izlesene![]()
Hahaha izle izle , korkma ayollkorkuyorumlütfen çıkmasın öyle bir şey. 😡
ben inanıyorum senaristlerimize sana istediğini vermeyeceklerHahaha izle izle , korkma ayoll![]()
Tahminlerimize katılmana sevindik cnm
Karakteri degil Öner Erkan oyunculugunu seviyoruz zatenTahminlerimize katılmana sevindik cnm@Forumdash 1.Bölüm den demişti görür görmez şey çıkabilir diye
@MasacRE-
Tahminlerimize katılmana sevindik cnm@Forumdash 1.Bölüm den demişti görür görmez şey çıkabilir diye
@MasacRE-