Çukur UTC VATANIM SENSİN İSTANBULLU GELİN MERYEM FAZİLETÖlüyorum herhalde? İlk defa senden bana güzel bir söz geldi.
Vatanım Sensin ve Klavye Delikanlıları.
Çukur UTC VATANIM SENSİN İSTANBULLU GELİN MERYEM FAZİLETÖlüyorum herhalde? İlk defa senden bana güzel bir söz geldi.
Vatanım Sensin ve Klavye Delikanlıları.
Artık 10 reyting gelsin yeter.
Önce 7 olmalıyız yarın 7 ortalama gelecek inş totel grubundaSen izlemediğin için gelmiyor işte
Kız konun ne güzel olmuş bu arada.Önce 7 olmalıyız yarın 7 ortalama gelecek inş totel grubunda
Bu konumu evet tşk cnmKız konun ne güzel olmuş bu arada.
Önce 7 olmalıyız yarın 7 ortalama gelecek inş totel grubunda
Kız konun ne güzel olmuş bu arada.
Ben kapattım baktım enayi yerine koyuyorlar insanı dayanamadım artık Sneak peek verirler bir tek zaten ona da netten bakarız
15 dakıka reklamın bitmesini bekledim, son sahneyi görmek için aynı sahneyi gösterip tekrar reklam verdiler 15 dakıka daha etti 30 ayoll @mrt-06Bu bölüm şu ana kadarki en iyi bölümdü bence. Reytingleri de artar herhalde bu haftayla birlikte Atacan sen de izle artık daha ne bekliyorsun anlamadım ki
Ben kapattım baktım enayi yerine koyuyorlar insanı dayanamadım artık Sneak peek verirler bir tek zaten ona da netten bakarız
Size sinema tadında dizi yapmışız reklamları da izleyin bir zahmet her şeye eleştiri.Bu bölüm şu ana kadarki en iyi bölümdü bence. Reytingleri de artar herhalde bu haftayla birlikte Atacan sen de izle artık daha ne bekliyorsun anlamadım ki
Size sinema tadında dizi yapmışız reklamları da izleyin bir zahmet her şeye eleştiri.
Şu sıralar olmaz da yakın vadede izlerim.
Şimdi de Show Haber geldi Kar kıyamet geldi diyor, Kar yağan yerleri gösteriyor üşüdüm vlla izlerkenAç gözlü show tv işte ne olacak reklam vermelere doyamadı @mrt-06
Bize böyle diyor, kendisi bir gün açacak puhu tv'yi bütün bölümleri tık tık izleyecek reklamsız sansürsüz bir şekilde Sonra da utanmadan gelip burada kanalını savunacak @Çiğdem-Size sinema tadında dizi yapmışız reklamları da izleyin bir zahmet her şeye eleştiri.
Şu sıralar olmaz da yakın vadede izlerim.
Ben de yağmasını bekliyorum özledim beyaz örtüyüŞimdi de Show Haber geldi Kar kıyamet geldi diyor, Kar yağan yerleri gösteriyor üşüdüm vlla izlerken
Gııı ne kadar fesat bir insansın. İzleyeceğim zaman showtv.com.tr’den izleyeceğim orda da reklam var yine biz kazanacağız.Bize böyle diyor, kendisi bir gün açacak puhu tv'yi bütün bölümleri tık tık izleyecek reklamsız sansürsüz bir şekilde Sonra da utanmadan gelip burada kanalını savunacak @Çiğdem-
adblock kullan para kazandırma bu açgözlü insanlaraBen de yağmasını bekliyorum özledim beyaz örtüyü
Gııı ne kadar fesat bir insansın. İzleyeceğim zaman showtv.com.tr’den izleyeceğim orda da reklam var yine biz kazanacağız.
Aksine özelllikle reklamlarına tıklıyorum ki kanalım kazansın. @xBUGRAxadblock kullan para kazandırma bu açgözlü insanlara
Bu selim escinsel galiba Karısıyla birlikte olamadı kadında ona üzülüyor sonra avukat bir görüntü gösterdi Selime öyle tehdit etti . Eşcinsel görüntüleri vardı büyük ihtimalle @mesmeso61 @vadikızı @S.G.A.T. @SherlockEmniyet kemeri hayat kurtarır sosyal mesajını da aldık Kaç bölümdür Yamaç kemer takın diye bas bas bağırıyordu. En sonunda işe yaradı o kemer
Öyle görünüyor Türkü barda yanına gelen adamla bir şeyler yaşadılar onlar belli Yalnız @S.G.A.T. da senden beter çıktı, bula bula bir eşcinsel adam buldu dizide onu beğendiBu selim escinsel galiba Karısıyla birlikte olamadı kadında ona üzülüyor sonra avukat bir görüntü gösterdi Selime öyle tehdit etti . Eşcinsel görüntüleri vardı büyük ihtimalle @mesmeso61 @vadikızı @S.G.A.T. @Sherlock
@mesmeso61 @Doğu