Çukur 5. Bölüm Yorumları

Selim ne zaman deşifre olacak merak ediyorum. Ayrıca Eyypio'nun şarkısı çok güzelmiş. Bölüm bitse de düşse internete.

Önce 7 olmalıyız :A yarın 7 ortalama gelecek inş totel grubunda :Z:Z:Z

Kız konun ne güzel olmuş bu arada. :A

Bu bölüm şu ana kadarki en iyi bölümdü bence. Reytingleri de artar herhalde bu haftayla birlikte :D Atacan sen de izle artık daha ne bekliyorsun anlamadım ki :A

Bu konumu evet tşk cnm :Z

Çukur da 40 dakıkadır aynı sahneyi izliyoruz :A :A :A @MasacRE-
Ben kapattım baktım enayi yerine koyuyorlar insanı dayanamadım artık :A Sneak peek verirler bir tek zaten ona da netten bakarız :A

Bu bölüm şu ana kadarki en iyi bölümdü bence. Reytingleri de artar herhalde bu haftayla birlikte :D Atacan sen de izle artık daha ne bekliyorsun anlamadım ki :A

Ben kapattım baktım enayi yerine koyuyorlar insanı dayanamadım artık :A Sneak peek verirler bir tek zaten ona da netten bakarız :A
15 dakıka reklamın bitmesini bekledim, son sahneyi görmek için aynı sahneyi gösterip tekrar reklam verdiler 15 dakıka daha etti 30 ayoll :F @mrt-06

Bu konumu evet tşk cnm :Z

Çukur da 40 dakıkadır aynı sahneyi izliyoruz :A :A :A @MasacRE-

Size sinema tadında dizi yapmışız reklamları da izleyin bir zahmet her şeye eleştiri. :A

Şu sıralar olmaz da yakın vadede izlerim. :A

Size sinema tadında dizi yapmışız reklamları da izleyin bir zahmet her şeye eleştiri. :A

Şu sıralar olmaz da yakın vadede izlerim. :A
Bize böyle diyor, kendisi bir gün açacak puhu tv'yi bütün bölümleri tık tık izleyecek reklamsız sansürsüz bir şekilde :A Sonra da utanmadan gelip burada kanalını savunacak :A @Çiğdem-

Şimdi de Show Haber geldi Kar kıyamet geldi diyor, Kar yağan yerleri gösteriyor üşüdüm vlla izlerken :F
Ben de yağmasını bekliyorum özledim beyaz örtüyü :Z

Bize böyle diyor, kendisi bir gün açacak puhu tv'yi bütün bölümleri tık tık izleyecek reklamsız sansürsüz bir şekilde :A Sonra da utanmadan gelip burada kanalını savunacak :A @Çiğdem-
Gııı ne kadar fesat bir insansın. :A İzleyeceğim zaman showtv.com.tr’den izleyeceğim orda da reklam var yine biz kazanacağız. :A

Ben de yağmasını bekliyorum özledim beyaz örtüyü :Z

Gııı ne kadar fesat bir insansın. :A İzleyeceğim zaman showtv.com.tr’den izleyeceğim orda da reklam var yine biz kazanacağız. :A
adblock kullan para kazandırma bu açgözlü insanlara :A