La saf ben de sen de kayıtlıyım zatenFacebook'tan numaramı kaldırayım bari. .ss Ne idüğü belirsiz kişiler eklemiş demek ki beni .ss
@Tolstoyevski ne oluyor şimdi Abdal mı , Aptal mı , Aptoş mu
Ben seni kaydettim mi ki?La saf ben de sen de kayıtlıyım zaten
Bu şarkıyı da dinleyin şahane
Yarı finale adımızı yazdırsaydık şimdi hemmo hemmo diyecektik siz kaçırdınız hepiniz beter olun
Yeminim var yeminim var senden başka sevemem yarKeşke. Mesela ben sen gittin gideli 1 puan vermekte çok zorlanıyorum
Bu şarkı o muymuş?Yeminim var yeminim var senden başka sevemem yar
Instagramımda da varsın nofilter falan diyorsunBen seni kaydettim mi ki?
Iyyy seni gördüm yine tüylerim şahlandı .zzzYeminim var yeminim var senden başka sevemem yar
Hhaa aa yok ben Aptoş diye yumuşattım ,Aptalı ,Abdalı @XanTier çıkatrdı elenmenide istiyor zatenBiraz daha saydırmaya devam edersen kafana göklerden gelen bir şey düşebilir dikkat
bebeğim şampiyon olduğun günleri görmemiz dileğiyle seviyorum seni@serhatt 'ım daimi destekçim sağol.
@dreamy ve benim oyum açıklanmadı galiba. Tolstoy kesin elenmesi elenecek kişi bu ikisinden biri
Sen kim elenmesin istiyorsun kendin den başka@dreamy ve benim oyum açıklanmadı galiba. Tolstoy kesin elenmesi elenecek kişi bu ikisinden biri
Whatsapp'ı diyorum. FB'de de numaram sadece arkadaşlara açık zaten, görmen normal. Ama ben de sende kayıtlıyım deyince numaran sandımInstagramımda da varsın nofilter falan diyorsun
Akıllı olmadığını biliyordum da saflıkta çığır açtın iyice senle arama ince çizgi hatta kalın bir çizgi çekme zamanı geldi de geçiyorWhatsapp'ı diyorum. FB'de de numaram sadece arkadaşlara açık zaten, görmen normal. Ama ben de sende kayıtlıyım deyince numaran sandım
@Tolstoyevski elensin sinirimi bozdu.s.s
Sana iftira attı , Pos bıyıkSia ya her zamanki gibi tam puan verdim fakat sen bize 1 hadi o şarkıya göre ama en azından insan şimdilik elenmemi istemez hatır hatrına
Edit: 😳😱
Akıllı olmadığını biliyordum da saflıkta çığır açtın iyice senle arama ince çizgi hatta kalın bir çizgi çekme zamanı geldi de geçiyor
Dersen benim Facebook değil de WP düşünmem gayet normal. Malum fB'de ayrı ayrı ekleşmiyosun, ben de sende kayıtlıyıp lafı numaralar için kullanılırLa saf ben de sen de kayıtlıyım zaten