Ah @dreamy ah. Dinleseydin beni bunun yerine Dalgalandım da Duruldum kullan diye ısrar etseydim şimdi 3 puanları topluyodun üst üste@Tolstoyevski oyları
2-Sia
1-Gribin
Beşiktaşım kırbaçlar bunu , Bune tiPe bak
Aaa biliyorum 2000 lilerde çıkan şarkıları kullanmıyorlar , ergen çocuklar gibi 2010 dan sonra çıkan şarkıları kullanıyorlar
Yenemezler bizi cnmbeşiktaşı yenene acımıyorlar valla bedevadan kaç puan kaybetti fenerbahçe 2 tane penaltıyla yendikleri için
Futbol konusu açarak pompy'i de çektim ms'ye @Çiğdem-beşiktaşı yenene acımıyorlar valla bedevadan kaç puan kaybetti fenerbahçe 2 tane penaltıyla yendikleri için
@XanTier hala Çiğdem'i çözemedin mi kötü başladıysa iyi bitirecek demektir Gripin rahat olun şarkı seçimi doğru Dalgalandım da Duruldum'u da evet kullanmalıydı ama daha önce kullanılırdı o geçti artık.@MasacRE- girdi hep aklına nekadar 2010 dan sonra şarkısı varsa onu toplamışlar
Bu gurubun asıl şarkıları 2004-2009 arasıydı
Evet hep öyle oluyor, inşallah yine olur@XanTier hala Çiğdem'i çözemedin mi kötü başladıysa iyi bitirecek demektir Gripin rahat olun şarkı seçimi doğru Dalgalandım da Duruldum'u da evet kullanmalıydı ama daha önce kullanılırdı o geçti artık.
Yarı finale göre değil, diğerleri iddialıyken böyle soft bir şarkı direk geriye düşecek cinsten.Gripin'in en iyi şarkılarından biri
Hoşgeldin cnm bu @MasacRE- etkisin de kalma diyorum sana bir de en iyi şarkısı diyor ,daha önce duymadım bileGripin'in en iyi şarkılarından biri