Yollicam demiştim, hatta yollamak için dinliyordum gönderdim mi hatırlayamadımAaa evet yolladın @sokak sanati sevinecek![]()
Gönderdin cnm geçte olsa tşkYollicam demiştim, hatta yollamak için dinliyordum gönderdim mi hatırlayamadım![]()
Zirve de başladın gözün doysunNe kadar iyi puan gelirse o kadar Yorum gelir![]()
Çok açık ve net Gripin ve Selda finalde@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
1.Puan Durumu
1 Sia 17
2 Gripin 14
3 Selda Bağcan 14
Evet ben geldim@Yiğitt @dreamy @S.G.A.T. @Tolstoyevski @sokak sanati @Harunnn60 @denizz19 @vadikızı @XanTier @MasacRE- @ozmoturk @DarkLegenD @mrt-06
1.Puan Durumu
1 Sia 17
2 Gripin 14
3 Selda Bağcan 14
Senin ne işin var burada ya, ben de niye bizim maç konusu açılmadı diyorumRica ederim.
Verdiği ara pek yaramamış, ara vermeden önce böyle değildi.![]()
Maçtan daha önemli burası ,afferim @SherlockSenin ne işin var burada ya, ben de niye bizim maç konusu açılmadı diyorum![]()
Çocuk Dalgalandım da Duruldum'u listesine bile almamışSen ne önermiştin![]()
Beşiktaşım kırbaçlar bunu , Bune tiPe bak
Aaa biliyorum 2000 lilerde çıkan şarkıları kullanmıyorlar , ergen çocuklar gibi 2010 dan sonra çıkan şarkıları kullanıyorlarÇocuk Dalgalandım da Duruldum'u listesine bile almamış![]()
beşiktaşı yenene acımıyorlar valla bedevadan kaç puan kaybetti fenerbahçe 2 tane penaltıyla yendikleri için