iyi birini gördüğünde önce hg denir sonra sohbet ilerledikçe takdir teşekkür için tbrk denirBen Teşekkür , @Harunnn60 Takdir
Sen her gidip geldiğinde holgeldin desek oooo 5 gün sonra gidip 20 gün sonra yine gelecen @Harunnn60iyi birini gördüğünde önce hg denir sonra sohbet ilerledikçe takdir teşekkür için tbrk denir
Aradık tabi aşkolsun Biz sen miyiz Bizde vefa vardır her zaman @Çiğdem-fellik fellik beni arımıştın sende dimi?
hg iki harf tbrk 4 harfSen her gidip geldiğinde holgeldin desek oooo 5 gün sonra gidip 20 gün sonra yine gelecen @Harunnn60
vefa forumda semt adı olmuş (en son geldiğimde itiraflar neydi öle)Aradık tabi aşkolsun Biz sen miyiz Bizde vefa vardır her zaman @Çiğdem-
Özel günündemi foruma geldin başka gün bulamadınmı @Harunnn60hg iki harf tbrk 4 harf
vefa forumda semt adı olmuş (en son geldiğimde itiraflar neydi öle)
Canının sağlığı cnmözel günüm olmasa ne isticektiniz
Anlar tabiYok artık 10-6 😱 Bu fark kapanacak. Sherlock bu sezonu alacak.
Hadi beyler oylamaya Eskiler kaliteden anlar
@HachiKo @Danger UA!
Prison Break benim için tekrardan, yeniden başlamamıştır o yüzden son sezonunu görmezden geliyorum.Sherlock çok kaliteli dizi eyvallah ama Prison Break ondan 1 üst seviye daha iyi.
OYUM: PRİSON BREAK
O yönden bakarsak doğru diyorsun.Prison Break sevgim objektif bakış açımı engellediTamam ancak yarışmada 2017 model son sezonları yarışıyor, etkinliğin adı da o yüzden 2017 yani zaten sadece ilk sezonları göz önüne alsaydık yarışmaya Breaking Bad de Lost da Spartacus de katılırdı. O yüzden ben de her ne kadar ilk 3 sezonu olarak hayatımda izlediğim en iyi 3-4 diziden biridir desem bile, son sezonları yarıştığı için vicdanım kabul etmedi bu 2017 model PB ye oy atmaya.