Hoşgeldin bekliyor birde Sherlocka kullanıpyoooo sen göremiyormusun kime kullandiğimihem bi insan hg der
glir gelmez laf sokuyor @xemrexxx nin kadın vers.
:
Hoşgeldin bekliyor birde Sherlocka kullanıpyoooo sen göremiyormusun kime kullandiğimihem bi insan hg der
glir gelmez laf sokuyor @xemrexxx nin kadın vers.
:
PB'yemi destek vercektim? rezalet oylama!!!!!!!!!! bu aşamaya nasıl gelmiş o dizi?Destek vermemişsin, Hiç hoş gelmedin malesef![]()
![]()
Önce sen geneli hallet oluru varsa bakarızKanka sen Sherlocka ver gerisini bana bırak![]()
Önce sen bir ver oyunu Sherlock'a millete laf söyleyeceğinePB diyenlerin hepsini olmamışlıyorum.İmana gelin ve oyunuzu Sherlock'a çevirin.
![]()
Ben titreyen adam demedim sen dedin şuan1 kişi var sadece aktif üye olmayan. titreyenadam. Onu mu diyorsun?O da şu an bu oylamada Pb'ye oy kullanmış madem o kadar rahatsızsın kabul etme oyunu şimdi hadi bakalım
![]()
Ee başka da aktif olmayan üye yok geri kalanlar binlerce mesaj yazmışBen titreyen adam demedim sen dedin şuan![]()
0@harunnn6 a dedim rezalettttt
zaten gelir gelmez verdimÖnce sen bir ver oyunu Sherlock'a millete laf söyleyeceğine![]()
Hadi oradan Twd elenmeyi hak ediyordu ve elendi bu kadar basit
Sherlockun Wlaking Deadı elemesi bencede rezalet0@harunnn6 a dedim rezalettttthiç özen gösterilmemiş...
Ben @DarkLegenD e söyledim sen niye üstüne alındın0@harunnn6 a dedim rezalettttthiç özen gösterilmemiş...
zaten gelir gelmez verdim![]()
İki diziyide fazla izlediğim sayılmaz aslında ancak iki dizinin de hikayesini işleyişini az çok biliyorum,kalite açısından ikiside tartışılmaz yapımlar ama kararım bu şekilde olduneden ama neden![]()
neee twd çeyreke mi çıktı bi'deSherlockun Wlaking Deadı elemesi bencede rezalet@Forumdash ın bu sözünü iyi dinleyin @MasacRE- @S.G.A.T. @Tolstoyevski
@Harunnn60
![]()
Handenin Vay şarkısını beğenmiştim ,şarkı demekki çökecek ohh olsun sananeee twd çeyreke mi çıktı bi'de![]()
etiket bile yapamıyorken alıntı yapamamazlğimi yüzüme vurmaBen @DarkLegenD e söyledim sen niye üstüne alındın![]()
kahırlarda boğulHandenin Vay şarkısını beğenmiştim ,şarkı demekki çökecek ohh olsun sana![]()
Sen bir tebrik ettinmi bakayım @Harunnn60 ı beni utanmazetiket bile yapamıyorken alıntı yapamamazlğimi yüzüme vurma
kahırlarda boğul![]()
Niye etcekmişim? takdir mi aldınız teşekkür mü