Hoşgeldin bekliyor birde Sherlocka kullanıp niye geldin sen ayoll @Harunnn60yoooo sen göremiyormusun kime kullandiğimi hem bi insan hg der glir gelmez laf sokuyor @xemrexxx nin kadın vers. :
Hoşgeldin bekliyor birde Sherlocka kullanıp niye geldin sen ayoll @Harunnn60yoooo sen göremiyormusun kime kullandiğimi hem bi insan hg der glir gelmez laf sokuyor @xemrexxx nin kadın vers. :
PB'yemi destek vercektim? rezalet oylama!!!!!!!!!! bu aşamaya nasıl gelmiş o dizi?Destek vermemişsin, Hiç hoş gelmedin malesef
Önce sen geneli hallet oluru varsa bakarızKanka sen Sherlocka ver gerisini bana bırak
Önce sen bir ver oyunu Sherlock'a millete laf söyleyeceğinePB diyenlerin hepsini olmamışlıyorum. İmana gelin ve oyunuzu Sherlock'a çevirin.
Ben titreyen adam demedim sen dedin şuan1 kişi var sadece aktif üye olmayan. titreyenadam. Onu mu diyorsun? O da şu an bu oylamada Pb'ye oy kullanmış madem o kadar rahatsızsın kabul etme oyunu şimdi hadi bakalım
Ee başka da aktif olmayan üye yok geri kalanlar binlerce mesaj yazmış Milletr iftira atma fake make diyeBen titreyen adam demedim sen dedin şuan
0@harunnn6 a dedim rezalettttt hiç özen gösterilmemiş...Hoşgeldin bekliyor birde Sherlocka kullanıp niye geldin sen ayoll @Harunnn60
zaten gelir gelmez verdimÖnce sen bir ver oyunu Sherlock'a millete laf söyleyeceğine
Hadi oradan Twd elenmeyi hak ediyordu ve elendi bu kadar basit Ayrıca twd'yi de izleyen yok ki sen ben @Çiğdem- yazıyoruz bu sezon tek
Sherlockun Wlaking Deadı elemesi bencede rezalet @Forumdash ın bu sözünü iyi dinleyin @MasacRE- @S.G.A.T. @Tolstoyevski @Harunnn600@harunnn6 a dedim rezalettttt hiç özen gösterilmemiş...
Ben @DarkLegenD e söyledim sen niye üstüne alındın0@harunnn6 a dedim rezalettttt hiç özen gösterilmemiş...
zaten gelir gelmez verdim
İki diziyide fazla izlediğim sayılmaz aslında ancak iki dizinin de hikayesini işleyişini az çok biliyorum,kalite açısından ikiside tartışılmaz yapımlar ama kararım bu şekilde olduneden ama neden
neee twd çeyreke mi çıktı bi'deSherlockun Wlaking Deadı elemesi bencede rezalet @Forumdash ın bu sözünü iyi dinleyin @MasacRE- @S.G.A.T. @Tolstoyevski @Harunnn60
Handenin Vay şarkısını beğenmiştim ,şarkı demekki çökecek ohh olsun sananeee twd çeyreke mi çıktı bi'de
etiket bile yapamıyorken alıntı yapamamazlğimi yüzüme vurmaBen @DarkLegenD e söyledim sen niye üstüne alındın
kahırlarda boğulHandenin Vay şarkısını beğenmiştim ,şarkı demekki çökecek ohh olsun sana
Sen bir tebrik ettinmi bakayım @Harunnn60 ı beni utanmazetiket bile yapamıyorken alıntı yapamamazlğimi yüzüme vurma
kahırlarda boğul
Niye etcekmişim? takdir mi aldınız teşekkür müSen bir tebrik ettinmi bakayım @Harunnn60 ı beni utanmaz