Senin ingilizceni gördüm ben Benim türkçem gibi @mrt-06Benim İngilizcem iyidr, Atacan'a sor
Senin ingilizceni gördüm ben Benim türkçem gibi @mrt-06Benim İngilizcem iyidr, Atacan'a sor
o neydi dur şu takip etme? ama herkesi takip ediyordum eskiden, oyüzden bana o tabir uymaz demiştimStalk konusunda iyisin çünkü
Yok artık bu nasıl iftira? 😱Senin ingilizceni gördüm ben Benim türkçem gibi @mrt-06
Anlamı karşılıyor ama, sessizce takip etmek demeko neydi dur şu takip etme? ama herkesi takip ediyordum eskiden, oyüzden bana o tabir uymaz demiştim
hem mesele gördüğün okuduğun şeylerin hafızaya kazınması 😉 dur bi birşey paylaşacam birazdan aklıma getirdin
Bir konu da birşeyler saçmalıyordun , çok berbattıYok artık bu nasıl iftira? 😱
Anlamı karşılıyor ama, sessizce takip etmek demek
İngilizce bilmeden nasıl oluyor da berbat kanısına varıyosun? Atacan beğenmişti o yazdığmı. Ayrıca Atacan'a özelden İngilizce dersleri veriyorum ben, o yüzden yazmış zaten diziye bunu @mrt-06Bir konu da birşeyler saçmalıyordun , çok berbattı
Ben beğenmedim vlla inş sana para ödemem @mrt-06İngilizce bilmeden nasıl oluyor da berbat kanısına varıyosun? Atacan beğenmişti o yazdığmı. Ayrıca Atacan'a özelden İngilizce dersleri veriyorum ben, o yüzden yazmış zaten diziye bunu @mrt-06
İngilizcem iyidir, daha bu sabah İngilizce sunum yaptık okuldaBen beğenmedim vlla inş sana para ödemem @mrt-06
Beleşse sıkıntı yok cnm Kral @mrt-06 a İngilizce iltifatlar öğret bana ,Kralın gözüne girelimİngilizcem iyidir, daha bu sabah İngilizce sunum yaptık okulda
Yok benimki hayır işi. Üniversite öğrencisinden bedava İngilizce dersleri
Şimdi @sokak sanati Kadın görünümlü Erkek @xBUGRAx orjinal Kadın@mrt-06 hahaha gece gece iyi güldüm Ama etiketlememişsin beni
Valla devam Atacann çok iyi gidiyorsun Yalnız@Çiğdem- ve @xemrexxx fenalar Yazık oldu @sokak sanati ve @xBUGRAx e
Ayy hepiniz ne tür yaratıksınız öyleŞimdi @sokak sanati Kadın görünümlü Erkek @xBUGRAx orjinal Kadın
@xemrexxx escinsel ben lezbiyen Kimse kendi cinsine ilgi duymuyor doğru anlattım inş @mrt-06
Teşekkürler. Valla kusura bakma aceleyle etiketleri aldım düzenleyecektim unuttum@mrt-06 hahaha gece gece iyi güldüm Ama etiketlememişsin beni
Valla devam Atacann çok iyi gidiyorsun Yalnız@Çiğdem- ve @xemrexxx fenalar Yazık oldu @sokak sanati ve @xBUGRAx e
Tam olarak böyle aynenŞimdi @sokak sanati Kadın görünümlü Erkek @xBUGRAx orjinal Kadın
@xemrexxx escinsel ben lezbiyen Kimse kendi cinsine ilgi duymuyor doğru anlattım inş @mrt-06
@mrt-06 okudum, güzel bölüm olmuş Ters köşe iyi olmuş Bölümü de heyecanlı yerde bitirmişsin, iyi bir fragmanla haftaya reytingler tavan
Teşekkürler kötü adam ve gripli üyemiz.Komik bir bölüm yine. Bölüm dizinin isminin hakkını vermiş, türlü türlü oyunlar
Eline sağlık
Hakikaten öyle, dizi tam deli dizisi oldu.
Çocuk kilodan patlayıp b*ku etrafa saçılacak neresi normal bunun
Etikete ekledim seni artık unutma ihtimali yok.Çocuk kilodan patlayıp b*ku etrafa saçılacak neresi normal bunun
En normal benim işte kral olarak.Hhahhaha aaa doğru @mrt-06
Sen de @destere e göz dikme 😱😱😱Etikete ekledim seni artık unutma ihtimali yok.
En normal benim işte kral olarak.
Hahaha yok belki @xBUGRAx’e göz dikebilirim.