Senin ingilizceni gördüm benBenim İngilizcem iyidr, Atacan'a sor![]()
Senin ingilizceni gördüm benBenim İngilizcem iyidr, Atacan'a sor![]()
o neydi dur şu takip etme?Stalk konusunda iyisin çünkü![]()
Yok artık bu nasıl iftira? 😱
Anlamı karşılıyor ama, sessizce takip etmek demeko neydi dur şu takip etme?ama herkesi takip ediyordum eskiden, oyüzden bana o tabir uymaz demiştim
hem mesele gördüğün okuduğun şeylerin hafızaya kazınması 😉 dur bi birşey paylaşacam birazdan aklıma getirdin![]()
Bir konu da birşeyler saçmalıyordun , çok berbattıYok artık bu nasıl iftira? 😱
Anlamı karşılıyor ama, sessizce takip etmek demek![]()
İngilizce bilmeden nasıl oluyor da berbat kanısına varıyosun?Bir konu da birşeyler saçmalıyordun , çok berbattı![]()
![]()
![]()
Ben beğenmedim vllaİngilizce bilmeden nasıl oluyor da berbat kanısına varıyosun?Atacan beğenmişti o yazdığmı. Ayrıca Atacan'a özelden İngilizce dersleri veriyorum ben, o yüzden yazmış zaten diziye bunu
@mrt-06
İngilizcem iyidir, daha bu sabah İngilizce sunum yaptık okulda
Beleşse sıkıntı yok cnmİngilizcem iyidir, daha bu sabah İngilizce sunum yaptık okulda
Yok benimki hayır işi. Üniversite öğrencisinden bedava İngilizce dersleri![]()
Şimdi @sokak sanati Kadın görünümlü Erkek@mrt-06 hahaha gece gece iyi güldümAma etiketlememişsin beni
Valla devam Atacann çok iyi gidiyorsunYalnız@Çiğdem- ve @xemrexxx fenalar
Yazık oldu @sokak sanati ve @xBUGRAx e
![]()
Ayy hepiniz ne tür yaratıksınız öyleŞimdi @sokak sanati Kadın görünümlü Erkek@xBUGRAx orjinal Kadın
@xemrexxx escinsel ben lezbiyenKimse kendi cinsine ilgi duymuyor doğru anlattım inş @mrt-06
![]()
![]()
![]()
Teşekkürler.@mrt-06 hahaha gece gece iyi güldümAma etiketlememişsin beni
Valla devam Atacann çok iyi gidiyorsunYalnız@Çiğdem- ve @xemrexxx fenalar
Yazık oldu @sokak sanati ve @xBUGRAx e
![]()
Tam olarak böyle aynenŞimdi @sokak sanati Kadın görünümlü Erkek@xBUGRAx orjinal Kadın
@xemrexxx escinsel ben lezbiyenKimse kendi cinsine ilgi duymuyor doğru anlattım inş @mrt-06
![]()
![]()
![]()
@mrt-06 okudum, güzel bölüm olmuşTers köşe iyi olmuş
Bölümü de heyecanlı yerde bitirmişsin, iyi bir fragmanla haftaya reytingler tavan
![]()
Teşekkürler kötü adam ve gripli üyemiz.Komik bir bölüm yine.Bölüm dizinin isminin hakkını vermiş, türlü türlü oyunlar
Eline sağlık![]()
Hakikaten öyle, dizi tam deli dizisi oldu.
Çocuk kilodan patlayıp b*ku etrafa saçılacak neresi normal bunun
Etikete ekledim seni artık unutma ihtimali yok.Çocuk kilodan patlayıp b*ku etrafa saçılacak neresi normal bunun![]()
![]()
En normal benim işte kral olarak.
Sen de @destere e göz dikme 😱😱😱Etikete ekledim seni artık unutma ihtimali yok.
En normal benim işte kral olarak.![]()
Hahaha yok belki @xBUGRAx’e göz dikebilirim.