TVen Oyun Of The Forum 3. Bölüm

Stalk konusunda iyisin çünkü :A:A:A
o neydi dur şu takip etme? :F ama herkesi takip ediyordum eskiden, oyüzden bana o tabir uymaz demiştim :A
hem mesele gördüğün okuduğun şeylerin hafızaya kazınması 😉 dur bi birşey paylaşacam birazdan aklıma getirdin :F

Bir konu da birşeyler saçmalıyordun , çok berbattı :A :A :A
İngilizce bilmeden nasıl oluyor da berbat kanısına varıyosun? :T: Atacan beğenmişti o yazdığmı. Ayrıca Atacan'a özelden İngilizce dersleri veriyorum ben, o yüzden yazmış zaten diziye bunu :F @mrt-06

Komik bir bölüm yine. :F Bölüm dizinin isminin hakkını vermiş, türlü türlü oyunlar :A
Eline sağlık :D

@mrt-06 hahaha gece gece iyi güldüm :F Ama etiketlememişsin beni :A

Valla devam Atacann çok iyi gidiyorsun :A Yalnız@Çiğdem- ve @xemrexxx fenalar :F Yazık oldu @sokak sanati ve @xBUGRAx e :A
Teşekkürler. :bhr: Valla kusura bakma aceleyle etiketleri aldım düzenleyecektim unuttum :(

Şimdi @sokak sanati Kadın görünümlü Erkek :F @xBUGRAx orjinal Kadın :F

@xemrexxx escinsel ben lezbiyen :A Kimse kendi cinsine ilgi duymuyor doğru anlattım inş @mrt-06 :A :A :A
Tam olarak böyle aynen :A

@mrt-06 okudum, güzel bölüm olmuş :D Ters köşe iyi olmuş :A Bölümü de heyecanlı yerde bitirmişsin, iyi bir fragmanla haftaya reytingler tavan :A

Komik bir bölüm yine. :F Bölüm dizinin isminin hakkını vermiş, türlü türlü oyunlar :A
Eline sağlık :D
Teşekkürler kötü adam ve gripli üyemiz. :A

Aaa bu @destere de işin ilginç yanı aramız da en normali sanırım :F :F :F @gözlemci
Hakikaten öyle, dizi tam deli dizisi oldu. :F