eTV MusicSurvivor 7.Sezon / Yarı Final Sohbet Konusu / Oylama Başladı

Bu hafta Yaz Gazeteci Yaz ile geleceğiz, herkese başarılar

Elenirsin bence şaka demi. :(

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed

SİA YARI FİNAL

Sia'yı Sia yapan şarkı ile geliyorum bu hafta. Dünya çapında Onun tanımasında en büyük rolü oynayan Chandlier şarkısı ile karşınızdayız:Z

Show’uma dil uzattın şuan yılan dilinden başka bir şey göremiyorum mesajda. :A

Elenirsin bence şaka demi. :(

Show’uma dil uzattın şuan yılan dilinden başka bir şey göremiyorum mesajda. :A

Show'un gizli stratejisini algılayamamış bu beynim o yüzden senin açıklamadan sonra gözlerim açıldı fikrim değişti.:A

Final şarkının , Klibini izlemeyen canlı çok azdır bence dünya da :F :F :F

Klip çok farklı evet ama şarkıyı daha derin bulduğum için kullanıyorum yoksa orada ki baldırı çıplak adamın memelerini göründe oy verim diye değil.:A

@Yiğitt @MEnes @ozmoturk @Doğu @tolgab @Billy Kane @Sherlock @Aserat @dreamy @turkuazz @FaJi @MasacRE- @xemrexxx - @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @mesmeso61 @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Maskeli Fedai @YıldırıM @Çiğdem- @mrt-06 @Halef @gözlemci @serhatt @Ahmed

SİA YARI FİNAL

Sia'yı Sia yapan şarkı ile geliyorum bu hafta. Dünya çapında Onun tanımasında en büyük rolü oynayan Chandlier şarkısı ile karşınızdayız:Z

Bunu final, Elastic Heart yarı final neden yapmıyorsun? Bununla final kesin senin olur

Punısher ne oluyor tam olarak belki yazın izlerim. :A
Ekşınlı dizi, adamın ailesini öldürüyorlar, o da deliriyor hepsini katlediyor :A Dizi bundan sonrasını konu alıyor ama. Daredevil'i sen de mi izlemedin orada da varmış ya Punisher :D

Ekşınlı dizi, adamın ailesini öldürüyorlar, o da deliriyor hepsini katlediyor :A Dizi bundan sonrasını konu alıyor ama. Daredevil'i sen de mi izlemedin orada da varmış ya Punisher :D
2014'de izliyordum galiba yalan yok 2015 de olabilir, hatırlayamadım. :A

Çok vahşet sevmiyorum. :(

2014'de izliyordum galiba yalan yok 2015 de olabilir, hatırlayamadım. :A

Çok vahşet sevmiyorum. :(
Zaten 2 sezonu var sanırım Daredevil'in sen ilkini izledin o zaman :D Punisher 2'deymiş.

Biz 2 bölüm izledik şu ana kadar fazla vahşet olmadı ama ileride baya olacakmış galiba o zaman tavsiye etmiyorum sana hoşlanmıyorsan :A @Çiğdem @Harunnn60

Zaten 2 sezonu var sanırım Daredevil'in sen ilkini izledin o zaman :D Punisher 2'deymiş.

Biz 2 bölüm izledik şu ana kadar fazla vahşet olmadı ama ileride baya olacakmış galiba o zaman tavsiye etmiyorum sana hoşlanmıyorsan :A @Çiğdem @Harunnn60
Evet ilk sezonunu izleyip sıkılıp bırakmıştım @Harunnn60 köpürte köpürte bitiremedi dizide bir numara yoktu adam önüne geleni pataklıyordu. :F

Sizi tuhaf dizilerinizden uzak kalayım en iyisi. :A