Acaba şampiyonunu niye gece 12 den sonra açıkladın?Beni niye etiketledin
Acaba şampiyonunu niye gece 12 den sonra açıkladın?Beni niye etiketledin
Sen tam 12 demiştin ben 00: bilmem kaçta açıkladımAcaba şampiyonunu niye gece 12 den sonra açıkladın?
Oyun Of The Forum'da şok ters köşe! @yatutarsa'nın herkesten sakladığı gizli gözdesi kim? @denizz19 sokak sanati'nı öpüyor, sokak sanati'nın tepkisi ne olacak? destere konuşmaya başlıyor, @sokak sanati köşeye sıkışıyor... Hepsi ve daha fazlası PERŞEMBE 20.30'da...
@Çiğdem- @denizz19 @Dosi @MEnes @vadikızı @xemrexxx @Harunnn60 @S.G.A.T. [USER=87204]@yatutarsa [/USER] @pompy @MasacRE- @Yakamoz-Asi @xBUGRAx @sokak sanati @XanTier @Aserat @Ahmed @Tolstoyevski @dreamy @Thequeer @turkuazz
Valla bildin.@xemrexxx ile benden bahsetmemene tedirgin oldum kesin yine bir munzurluk yapacak bu çocuk uğraş dur ayoll
Yine ne sürprizler ayırdın bize 😕😕😕 Bendeki de soruya bak, söylesen sürprizi kalmayacakValla bildin.
Sürprizlerle dolu yeni bölümde diyelim.Yine ne süprizler ayırdın bize 😕😕😕 Bendeki de soruya bak, söylesen süprizi kalmayacak
@destere konuşmayı öğreniyor derken , emekleyide diğer bölüm öğrenirSürprizlerle dolu yeni bölümde diyelim.
Umarım çabuk öğrenir konuşmayı @sokak sanati dilini kesmeden.@destere konuşmayı öğreniyor derken , emekleyide diğer bölüm öğrenir
Umarım çabuk öğrenir konuşmayı @sokak sanati dilini kesmeden.
Yavaş yavaş yükselmen lazım bir anda güç sahibi olamazsın.Ben burada çok güçlü değilim sanki sinsi buldum kendimi bu dizide pek sevmedim
Yavaş yavaş yükselmen lazım bir anda güç sahibi olamazsın.
Artık her gün 100 tane sokak sanati konusu görürürüz forumda @Çiğdem-
benim eskiler nasıldı @mrt-06 @destere nin kaçma sebebi biraz benim sebebi bunda @MayısKralı nın payı var@xemrexxx bana özeniyor...
Anammmmm