Onu da çok trajik ve sürpriz bir şey bekliyor maalesef. Bu dizi biraz farklı ablacım.aaa bu @xBUGRAx kellesi gidecek kesin
ayy baksana herkes askere gidiyor bu çocuğu askeremi yolladılar acaba 😱😱😱 @Harunnn60Onu da çok trajik ve sürpriz bir şey bekliyor maalesef. Bu dizi biraz farklı ablacım.
destere tam bu zamanda gelmeliydi ne güzel dizide de yer alıyor.
Hahah bak bunu hiç düşünmemiştik harbiden @Harunnn60 Ev kızı gibi oturuyor diyorduk sonunda götürdüler demek ki.
hhaha 25 yasında okuluda yok sanırım asker kaçağıydı bu omuzlayıp götürmüş olmasınlar senin senaryonda bizim destereyi götürmemiz gibiHahah bak bunu hiç düşünmemiştik harbiden @Harunnn60 Ev kızı gibi oturuyor diyorduk sonunda götürdüler demek ki.
Onu da çok trajik ve sürpriz bir şey bekliyor maalesef. Bu dizi biraz farklı ablacım.
destere tam bu zamanda gelmeliydi ne güzel dizide de yer alıyor.
ahhh Gazanfer Özcan geldi aklımaİyiler erken gider.
Şuan şaşkınım valla, aklımıza gelmeyen başımıza geldi. Zaten yaşı da vardı.hhaha 25 yasında okuluda yok sanırım asker kaçağıydı bu omuzlayıp götürmüş olmasınlar senin senaryonda bizim destereyi götürmemiz gibi
aa eğer bu kış ayı gelmezse foruma aklıma bu sçeenek gelecekŞuan şaşkınım valla, aklımıza gelmeyen başımıza geldi. Zaten yaşı da vardı.
Bendekinde şişman diye götürdüler.
Gördün mü yoksa. Hayal dünyamın sınırı yok.😱 O bölümün yayınlandığı günün ertesi günü sokağa çıkamayacağım gibi geliyor.
Gördün mü yoksa. Hayal dünyamın sınırı yok.
Sen zaten bir kadını canlandırıyorsun niye yadırgadın ki.
Keyfi gitmemezlik olur mu? Bize hiç asker anısı anlatmıyordu demek ki gitmemiş, bu kış belki de gidecek. Bak şimdi iyice meraklandım.aa eğer bu kış ayı gelmezse foruma aklıma bu sçeenek gelecek
ama askere gitmeyecem diyordu ocağa kadar hortlak gibi çıkıp gelebilir ama gelmezse askere gitti diye düşünmeye baslayacam
keyfi gitmemezlik oluyor demekki ayoll ev kızı gibi oturuyordu işte sabah 10 da uyuyp gece uyanıyordu iş güç yokKeyfi gitmemezlik olur mu? Bize hiç asker anısı anlatmıyordu demek ki gitmemiş, bu kış belki de gidecek. Bak şimdi iyice meraklandım.
Sonradan düzenleyeceğime düzenlemiş halini ekliyorum artık.Yok okumadım baktığımda eklenecek diyordu.
Sağlık falan o tarz kötü şeyler olmasında sağ sağlim dönsün yeter. @desterekeyfi gitmemezlik oluyor demekki ayoll ev kızı gibi oturuyordu işte sabah 10 da uyuyp gece uyanıyordu iş güç yok
Ocaktan önce gelir inş cnm zaten haziranda gidiyor bari geç gelmesin ayoll yani giderken acele ediyor gelirken etmiyor beyefendi
Ekim dedik olmadı Kasım dedik olmadı şimdi de Ocak diyoruz.Ocaktan önce gelir inş cnm zaten haziranda gidiyor bari geç gelmesin ayoll yani giderken acele ediyor gelirken etmiyor beyefendi
Gelmezse askere gitmiştir taaa gelecek yılın kış ayına kalır ozamana kim öle kim kalaEkim dedik olmadı Kasım dedik olmadı şimdi de Ocak diyoruz.
Geçmiş olsun. Bende de faranjit var bazen hasta oluyorum bu yüzden. Neyse başka gün bakarsın.hastayım reflü ve faranjit Tüyapa gidip hastalandım