TVen Oyun Of The Forum 2. Bölüm

hhaha 25 yasında okuluda yok sanırım asker kaçağıydı bu omuzlayıp götürmüş olmasınlar senin senaryonda bizim destereyi götürmemiz gibi :F :F :F
Şuan şaşkınım valla, aklımıza gelmeyen başımıza geldi. Zaten yaşı da vardı. :A

Bendekinde şişman diye götürdüler. :F

Şuan şaşkınım valla, aklımıza gelmeyen başımıza geldi. Zaten yaşı da vardı. :A

Bendekinde şişman diye götürdüler. :F
aa eğer bu kış ayı gelmezse foruma aklıma bu sçeenek gelecek :F

ama askere gitmeyecem diyordu ocağa kadar hortlak gibi çıkıp gelebilir ama gelmezse askere gitti diye düşünmeye baslayacam :F

aa eğer bu kış ayı gelmezse foruma aklıma bu sçeenek gelecek :F

ama askere gitmeyecem diyordu ocağa kadar hortlak gibi çıkıp gelebilir ama gelmezse askere gitti diye düşünmeye baslayacam :F
Keyfi gitmemezlik olur mu? Bize hiç asker anısı anlatmıyordu demek ki gitmemiş, bu kış belki de gidecek. Bak şimdi iyice meraklandım. :A

Keyfi gitmemezlik olur mu? Bize hiç asker anısı anlatmıyordu demek ki gitmemiş, bu kış belki de gidecek. Bak şimdi iyice meraklandım. :A
keyfi gitmemezlik oluyor demekki ayoll ev kızı gibi oturuyordu işte :F sabah 10 da uyuyp gece uyanıyordu iş güç yok :A :A :A

Sonradan düzenleyeceğime düzenlemiş halini ekliyorum artık. :A

Sağlık falan o tarz kötü şeyler olmasında sağ sağlim dönsün yeter. :bhr: @destere

@pompy bugün maç yok niye bakmadın. :A
Ocaktan önce gelir inş cnm zaten haziranda gidiyor bari geç gelmesin ayoll yani giderken acele ediyor gelirken etmiyor beyefendi :A :A :A