TVen Oyun Of The Forum 2. Bölüm

Gerçekten anlayamadım şey konusu derken sokak sanati'nın aşk hayatını mı kast ediyorsun. :A

Niye Deniz'le bıyık bu kadar mı uzak. :A
Ay ben burda o adama taktım Deniz'e değil ama şöyle bir düşündümde Deniz'e de uzak olabilir helede böyle kalem ile çizilmiş görüntüsü olacaksa :A

Ay ben burda o adama taktım Deniz'e değil ama şöyle bir düşündümde Deniz'e de uzak olabilir helede böyle kalem ile çizilmiş görüntüsü olacaksa :A
O adamın gerçek hali bu, bu arada. :A

MV5BMTM3OTY4ODUzOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjEyNjk2Nw@@._V1_UX214_CR0,0,214,317_AL_.jpg

Olmamışlı linç kampanyası başlatırım, neye uğradığını şaşırırsın. :A Olmamış rekoru kırarsın. :A
Aslında bir tane deneme amaçlı seslendirip birine dinlettim, ondan sonra bu sesleri ve ince sesleri çıkarmamaya karar verdim kusura bakma. :A

6. sezon demi? Ben de nerden izleyebilirim diye internete bakıyordum hep :F
:kiki:
hahahhahahahhahahhahhaha çılgınca gülüyorum :F :kiki:
Öyle bir dizimi var :F
biz cadılar bayramına öyle diyoruzya ağız alışkanlığı türkçe yazmam gerekiyordu :F

Ahhh teşekkür ederim. :bhr:

Fox dizilerinde bu tarz bir iftiradan kurtulmak için rakibi uçurumdan atmak gerekiyor ama burda uçurum yok. :A
bölüm komedi yönü çok yüksek olmuş :F @sokak sanati hadım olmadığını tahmin ediyordum @denizz19 da düğüne seviniyor görünce napacak bakalım :F :F :F

@xemrexxx de pis işlerine yine beni alet edecek anlaşılan @xBUGRAx a kafayı takmış ama en azından hedefinde ben yokum ortak olduğum için emreyle :A :A :A

:kiki:
hahahhahahahhahahhahhaha çılgınca gülüyorum :F :kiki:
Öyle bir dizimi var :F
biz cadılar bayramına öyle diyoruzya ağız alışkanlığı türkçe yazmam gerekiyordu :F
6. sezonunun adı oydu galiba ama olmayadabilir. :F Ben de diziyi kastediyorsun sandım. :A

6. sezonunun adı oydu galiba ama olmayadabilir. :F Ben de diziyi kastediyorsun sandım. :A
kafam karıştı 5. sezonda adı başka birşeymi :F
Neyden bahsettiğini tam anlayamadım daha ama sesli gülüyorum, valla kriz tuttu:kiki:
az nefes almam gerekiyor :F

bölüm komedi yönü çok yüksek olmuş :F @sokak sanati hadım olmadığını tahmin ediyordum @denizz19 da düğüne seviniyor görünce napacak bakalım :F :F :F

@xemrexxx de pis işlerine yine beni alet edecek anlaşılan @xBUGRAx a kafayı takmış ama en azından hedefinde ben yokum ortak olduğum için emreyle :A :A :A
Valla gerdek çok kanlı geçecek. :F Fanlar gerdek de gerdek diye baskı yapıyor. :A @denizz19 @sokak sanati

3. bölümde büyük resim ortaya çıkıyor aslında. :A Bnölüm sonuna ne diyorsun peki seslendirme işine. :A

Valla gerdek çok kanlı geçecek. :F Fanlar gerdek de gerdek diye baskı yapıyor. :A @denizz19 @sokak sanati

3. bölümde büyük resim ortaya çıkıyor aslında. :A Bnölüm sonuna ne diyorsun peki seslendirme işine. :A
aaa çok güzel olur cnm ama ikide bir inleyen nağmelere bağlayabilirsin ondan çekiniyorum:F :F :F