S.G.A.T.
Emekli
atcam resim, kalcan böyle yılanlık yapmaGerçekten anlayamadım şey konusu derken sokak sanati'nın aşk hayatını mı kast ediyorsun.
Niye Deniz'le bıyık bu kadar mı uzak.
atcam resim, kalcan böyle yılanlık yapmaGerçekten anlayamadım şey konusu derken sokak sanati'nın aşk hayatını mı kast ediyorsun.
Valla merakla bekliyorum. En çok da ''ahhh uhhh''lu replikleri.Muhteşem sesimle dinleyeceksin, kulaklarında pas kir kalmayacak.
Ay ben burda o adama taktım Deniz'e değil ama şöyle bir düşündümde Deniz'e de uzak olabilir helede böyle kalem ile çizilmiş görüntüsü olacaksaGerçekten anlayamadım şey konusu derken sokak sanati'nın aşk hayatını mı kast ediyorsun.
Dizimiz forum tarihinin en cesur dizisi şey sahneleri ileriki bölümlerde de olacak.atcam resim, kalcan böyle yılanlık yapma
O kısımları belki atlarım.Valla merakla bekliyorum. En çok da ''ahhh uhhh''lu replikleri.
Olmamışlı linç kampanyası başlatırım, neye uğradığını şaşırırsın. Olmamış rekoru kırarsın.Dizimiz forum tarihinin en cesur dizisi şey sahneleri ileriki bölümlerde de olacak.
O kısımları belki atlarım.
O adamın gerçek hali bu, bu arada.Ay ben burda o adama taktım Deniz'e değil ama şöyle bir düşündümde Deniz'e de uzak olabilir helede böyle kalem ile çizilmiş görüntüsü olacaksa
Aslında bir tane deneme amaçlı seslendirip birine dinlettim, ondan sonra bu sesleri ve ince sesleri çıkarmamaya karar verdim kusura bakma.Olmamışlı linç kampanyası başlatırım, neye uğradığını şaşırırsın. Olmamış rekoru kırarsın.
Vay be saç makyaj insanı değiştiriyor diye boşuna demiyorlar. Bu halide hoş ama siyah saç yakışmış adamaO adamın gerçek hali bu, bu arada.
Birde bu hali var ama korkma.Vay be saç makyaj insanı değiştiriyor diye boşuna demiyorlar. Bu halide hoş ama siyah saç yakışmış adama
Ahhh teşekkür ederim.eşkiya bitince normalde gelecektim foruma ama senaryonu görünce okuyup senin için geldim @mrt-06
Fox dizilerinde bu tarz bir iftiradan kurtulmak için rakibi uçurumdan atmak gerekiyor ama burda uçurum yok.Ben düzelticem onun suratını iftiradan kurtulayım.
daha geçenlerde Haloween bitti burda, tekrar hatırlatmak zorundamıydınBirde bu hali var ama korkma.
6. sezon demi? Ben de nerden izleyebilirim diye internete bakıyordum hepdaha geçenlerde Haloween bitti burda, tekrar hatırlatmak zorundamıydın
6. sezon demi? Ben de nerden izleyebilirim diye internete bakıyordum hep
bölüm komedi yönü çok yüksek olmuş @sokak sanati hadım olmadığını tahmin ediyordum @denizz19 da düğüne seviniyor görünce napacak bakalımAhhh teşekkür ederim.
Fox dizilerinde bu tarz bir iftiradan kurtulmak için rakibi uçurumdan atmak gerekiyor ama burda uçurum yok.
6. sezonunun adı oydu galiba ama olmayadabilir. Ben de diziyi kastediyorsun sandım.
hahahhahahahhahahhahhaha çılgınca gülüyorum
Öyle bir dizimi var
biz cadılar bayramına öyle diyoruzya ağız alışkanlığı türkçe yazmam gerekiyordu
kafam karıştı 5. sezonda adı başka birşeymi6. sezonunun adı oydu galiba ama olmayadabilir. Ben de diziyi kastediyorsun sandım.
Valla gerdek çok kanlı geçecek. Fanlar gerdek de gerdek diye baskı yapıyor. @denizz19 @sokak sanatibölüm komedi yönü çok yüksek olmuş @sokak sanati hadım olmadığını tahmin ediyordum @denizz19 da düğüne seviniyor görünce napacak bakalım
@xemrexxx de pis işlerine yine beni alet edecek anlaşılan @xBUGRAx a kafayı takmış ama en azından hedefinde ben yokum ortak olduğum için emreyle
aaa çok güzel olur cnm ama ikide bir inleyen nağmelere bağlayabilirsin ondan çekiniyorumValla gerdek çok kanlı geçecek. Fanlar gerdek de gerdek diye baskı yapıyor. @denizz19 @sokak sanati
3. bölümde büyük resim ortaya çıkıyor aslında. Bnölüm sonuna ne diyorsun peki seslendirme işine.
Bu adam şu dizide oynuyor; her sezonun adı farklı evet.kafam karıştı 5. sezonda adı başka birşeymi
Neyden bahsettiğini tam anlayamadım daha ama sesli gülüyorum, valla kriz tuttu
az nefes almam gerekiyor