eTV MusicSurvivor 7.Sezon 11.Hafta Sonuçları

Herkese başarılar dilerim. :Z
Eleneceğimi düşünmüyordum yani en azından bu şarkıyla. Ama buralara kadar gelmemde bir başarı. Sonuçta ilk Ebruyu birisi kullanmış ve en ilk haftalar elenmiş. :D
Benim ise baya iyi gitdiğim haftalar oldu. Ama @Çiğdem- biliyor hep 1-2 puanla final puanını kaçırıyordum. :A
Neyse hepinize başarılar dilerim. :Z İlyas ve Sia olacak bir final izleriz umarım. :Z
Öpüyorum hepinizi. @sokak sanati @Yiğitt @Tolstoyevski @dreamy @S.G.A.T. :A
@Çiğdem- kuzum sana da teşekkürler güzel mi güzel 11 hafta heyecan yaşadım. :Z

Jüri olmayacağım. Ama gönlüm sizlerler. :Z

Gidiyor gönlümün efendisi..

Çok başarılı yarıştın gerçekten :bhr:

Ben onu dün okudum ya :A Ne yaptın yanlışlıkla yayınlayıp sildin mi bölümü :A Spoiler vereyim mi millete? :A
Başka zaman olsa 10 kez etiketlerim öyle okursun hemen konuya gireceğin mi tuttu. :F Yanlış zamanda konu açıldı otomatik açılıyordu yanlış tarihe kurmuşum. :A

Neden öyle dedin.:F
Şarkılarım çok iyi doğru strateji ile finale rahat çıkarım siye düşünüyorum.:D
Hayalimdeki final Sia ile Gripin :A Ebru Gündeş olmasa net bir şekilde elenmeyi hakettin çünkü. :A Bu hafta elenmediğine göre böyle kötü şarkın da yoktur sanırım :D
Diğer üçünden kurtulmamız lazım, ne diyosun @MasacRE- :A

Herkese başarılar dilerim. :Z
Eleneceğimi düşünmüyordum yani en azından bu şarkıyla. Ama buralara kadar gelmemde bir başarı. Sonuçta ilk Ebruyu birisi kullanmış ve en ilk haftalar elenmiş. :D
Benim ise baya iyi gitdiğim haftalar oldu. Ama @Çiğdem- biliyor hep 1-2 puanla final puanını kaçırıyordum. :A
Neyse hepinize başarılar dilerim. :Z İlyas ve Sia olacak bir final izleriz umarım. :Z
Öpüyorum hepinizi. @sokak sanati @Yiğitt @Tolstoyevski @dreamy @S.G.A.T. :A
@Çiğdem- kuzum sana da teşekkürler güzel mi güzel 11 hafta heyecan yaşadım. :Z

Jüri olmayacağım. Ama gönlüm sizlerler. :Z

Gidiyor gönlümün efendisi..

Çok başarılı geldin bundan sora Sia'ya desteğini bekliyorum.:A

Başka zaman olsa 10 kez etiketlerim öyle okursun hemen konuya gireceğin mi tuttu. :F Yanlış zamanda konu açıldı otomatik açılıyordu yanlış tarihe kurmuşum. :A

@MasacRE- okudumu tam adamı okumuş :F :F :F

Bölümün fragmanını vereyim :A @destere görmemesi gereken bir şeyi görür. Peki o şey nedir? @xemrexxx hangi masumu yok yere suçlayacaktır? @Çiğdem- in bu saflığının sonu ne olacaktır? Hepsi ve daha fazlası yarın oyun of the forum'da :A