Tamam yarından itibaren açmıyorum o zaman
Evet, gece boyu bekliyorum ama yazan olmadı hiçGizem yaratayım dedim bi.![]()
Tıklamam bilemrt-06 antilerini bir odaya kapatıp bu videoyu bütün gün izleteceğim başta @Billy Kane @DarkLegenD ve @XanTier'e.
Tabi senin için daha özel kişiler olunca onları beklersin......Evet, gece boyu bekliyorum ama yazan olmadı hiç
Tıklamam bile![]()
Aynı olacaksa açmak yerine eski konuya yönlendirebilirsinTamam yarından itibaren açmıyorum o zaman
Resim kaldırılmadı ama hadi iyi geceler.Co-Admin rütbesi kaldırıldı.![]()
Aynı olacaksa açmak yerine eski konuya yönlendirebilirsin![]()
Merak ettim be Haruncum amaTabi senin için daha özel kişiler olunca onları beklersin......
tamam ozaman @sokak sanati elendi@Çiğdem- puanımı ebru gündüş için 16ya çıkarıyom elemeyin şu garibanı yazık![]()
O ham haliydi sonradan ekliyorum yine okuman gerek eğer eklenmiş halini okuduysan bilemem tabii.Gözü çıksın.(Bu hafta olmayınca okudum da.
)
İyiydi amaMerak ettim be Haruncum ama
Senin sürprizini en çok merak etmiştim ama![]()
O ham haliydi sonradan ekliyorum yine okuman gerek eğer eklenmiş halini okuduysan bilemem tabii.![]()
Ohhh bana çektirdiklerinin yanında o video az bile sana.Resim kaldırılmadı ama hadi iyi geceler.o videodan sonra midem bulandı iğrenç insan. .ss
Ben onu dün okudum yaYüca kral mrt-06 Deniz hakkında ne karar verecek? sokak sanati soyunurken kim görecek? Bu sefer paçayı nasıl kurtaracak? @xBUGRAx'e kim göz koyuyor? Hepsi yarın 20.30'da Oyun Of The Forum'da!....
@sokak sanati @Ahmed @turkuazz @MasacRE- @xemrexxx @vadikızı @denizz19 @Tolstoyevski @S.G.A.T. @Thequeer @XanTier @Harunnn60 @Çiğdem- @Billy Kabe .....
Oyun videosu sen seversin.Evet, gece boyu bekliyorum ama yazan olmadı hiç
Tıklamam bile![]()