O zaman gözlerini kapatmaya alışYok ya en az 10+ fark var Sia abla ile.![]()
O zaman gözlerini kapatmaya alışYok ya en az 10+ fark var Sia abla ile.![]()
O resmi de sil bence, ailenden biri görür internette nerelere giriyorsun sen diye kızarlar.Ne mutlu bana o zaman rahat bir uyku uyuyabilirim.![]()
Hayır gülümsemiştim.İlk okuyuşunda garibine gitmedi mi?![]()
Bu nasıl bi resim sildirme taktiğidir?O resmi de sil bence, ailenden biri görür internette nerelere giriyorsun sen diye kızarlar.
Hayır gülümsemiştim.![]()
Burç yorumları kaynağın güvenilir değil demekkiBurcum bile alıngan olma diyor.@Çiğdem- şahit.
![]()
Küçük bir kardeşin var mı ya o görürse, bu kelime nedir derse ne diyeceksin?! Çabuk sil...Bu nasıl bi resim sildirme taktiğidir?Tamam hemen siliyorum.
![]()
2 gün yanlışlıkla aynı yazılar forumda açımış.Burç yorumları kaynağın güvenilir değil demekki![]()
Herkes de böyle diyor ama kimse yazmıyor
Gizem yaratayım dedim bi.Herkes de böyle diyor ama kimse yazmıyor![]()
Yanlış yerlerden giriyosun mesela beni co-admin yaparsan neden silmeyeyim.Küçük bir kardeşin var mı ya o görürse, bu kelime nedir derse ne diyeceksin?! Çabuk sil...
İlginç bir gelişme olmuş, Şaşırdım 😱
@Harunnn60 bulaştırmış @mrt-06 aBir an bu mesajı iyi anladım benim için herkese beni savunursun diye 2. defa okuyunca fark ettim. Tek taraflı olduğunun farkındayım zaten, @Harunnn60 ve @Çiğdem- hayatına sonradan girdi ama benden daha ön plandalar, olsunnnnnn.![]()
Co-Admin rütbesi kaldırıldı.Yanlış yerlerden giriyosun mesela beni co-admin yaparsan neden silmeyeyim.![]()