Yatak veriyorsa iyi, çok şey etmem yanisen desterenin yanına bir yatak daha ahzırla en iyisi@XanTier
Yatak veriyorsa iyi, çok şey etmem yanisen desterenin yanına bir yatak daha ahzırla en iyisi@XanTier
Şaka yaptığını sanıyordum gerçekten ekran görüntüsü almışsın, boşuna baş yılan demiyorum 4 sene sonra eline koz verdim.Gören gördü canım atoşum.![]()
Tipik elenen yarışmacı atarıJüri falan olmayacam.![]()
Mahsende yatağı varmı bilmiyorum onu ben dedim şimdi gidince hayal kırıklığına uğramamak için bir yorgan birşey elinde tutYatak veriyorsa iyi, çok şey etmem yani@Harunnn60
Ben 4 hafta olmamıştım.Tipik elenen yarışmacı atarı
Ama hepsi de oldu![]()
@MEnes oyları
Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar - 6
Sia - The Greatest - 5
İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman - 4
Athena - On İki Dev Adam - 3
Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm - 2
Ebru Gündeş - Gel Vefasız - 1
Kuru iftira@Doğu dan beklenen siyasi oy geldiMehteri en üstte tutup, Atatürk temalı şarkıyı en altın bir üstüne, LBGT Temalı şarkıyı da en alta koyması sürpriz olmadı ama geçtiğimiz haftaların hatrı olduğu ve eğer bugün elenmezsek ilerleyen haftalar olacağı için bir şey diyemiyoruz
![]()
silksin diyecektin sanırım cnm birşey olmazŞaka yaptığını sanıyordum gerçekten ekran görüntüsü almışsın, boşuna baş yılan demiyorum 4 sene sonra eline koz verdim.![]()
@Shamkhal @Harunnn60 @mrt-06 @sokak sanati iyi bilir benim triplerimi, dediysem olmam.Tipik elenen yarışmacı atarı
Ama hepsi de oldu![]()
40 kg çantam ve hayatta kalma kitimi yanıma almadan gitmem, Harun'a güven olmaz. Öyle yumuşak ve iyi huylu görünüyor ama yakar mı ısırır mı belli olmazMahsende yatağı varmı bilmiyorum onu ben dedim şimdi gidince hayal kırıklığına uğramamak için bir yorgan birşey elinde tut@Harunnn60
Kuru iftiraTamamen denk gelmiş cidden
@Çiğdem-'e de söyledim Sia Cheap Thrills veya Chandelier ile falan gelse direk ilk sıraya yazacaktım. (Mesajlar duruyor isterse yayınlayabilir) Belki gelmiştir önceki haftalarda bilmiyorum ama benim oy verdiğim hiçbir haftada göremedim bu şarkıları kullandığını. Bu arada önceden kalaylayıp sonra sıvaman da dikkatlerden kaçmadı
![]()
İnşallah elenmezsin de haftaya sana bi güzellik yaparız
Ozana atsam seni forumdan men eder mi acaba.Şaka yaptığını sanıyordum gerçekten ekran görüntüsü almışsın, boşuna baş yılan demiyorum 4 sene sonra eline koz verdim.![]()
İnşallah elenmezsin de haftaya sana bi güzellik yaparız![]()
Üstteki gifi gördükten sonra muhakkak kullanacağımFinal haftalarında oy vermeyi unutma o zaman![]()