Ooo bu da cozuttu @mrt-06 Açık küfür 😱😱tüm paralar stüdyonun kirasına anca yetiyor bana birşey kalmıyor vlla @sokak sanati @Harunnn60 @DarkLegenD @XanTier
İki anlamda var birini kastetmediğimi zaten Çiko biliyordur diğer anlamı da suratsız bencil manasında.Anlamını bilmiyosun sanırım o sözün
Alttaki yazının anlamını bilerek koymadın demi ablacım.
Yine.
Alttaki yazının anlamını bilerek koymadın demi ablacım.
@mrt-06 sansürleme bunu.
yazıya dikak etmedimki etsemde anlamam çekirdek dısında
:Bu sefer çok benzemedi ama
Kötü kadınlar çekirdek sever diyoryazıya dikak etmedimki etsemde anlamam çekirdek dısında
@Aserat harikasın.
Beni taklit etmemek için söylemlerini değiştiriyorsun ama ana fikir baki kalıyor.:Bu sefer çok benzemedi ama
Kötü kadınlar çekirdek sever diyor
Kemal Kılıçdaroğlu'nun bile bizim adminden daha çok vasfı vardır. Çiğdem'i banlayacak yürek yok.
Sen delirttin, olmamış olmamış
Siz benim sadece çekirdek parası çııkartabildiğimi anlayın yeter @mrt-06 @Harunnn60:Bu sefer çok benzemedi ama
Kötü kadınlar çekirdek sever diyor
Çekirge suratlı şey bana birde laf atıyor. oOoKemal Kılıçdaroğlu'nun bile bizim adminden daha çok vasfı vardır. Çiğdem'i banlayacak yürek yok.
Ne yazacağını bilmem ve buna göre değiştirmem daha bir üst seviye oluyor bu durumdaBeni taklit etmemek için söylemlerini değiştiriyorsun ama ana fikir baki kalıyor.
Çok pot kırıyorsunSiz benim sadece çekirdek parası çııkartabildiğimi anlayın yeter @mrt-06 @Harunnn60