Diğer şarkılara bakınca alacağı puan o zaten benden, Selda'ya kaç haftadır 1 veriyorum diye seni seçtim Pikachu diyerek sana 1 verdimNiye 2.s.s
Yine kazanan kötü kadın @Çiğdem- oldu kısacası.Güzel hareketti bence reytingede yansıdı sadece oylara yansımamış
@Ahmed oyları
5p - Sia (Efsane krdş efsane)
4p - İlyas Yalçıntaş (Tam puana adaydı. Sia baya güçlü gelmiş yoksa tam sendeydi. )
3p - Gripin (Severim bu şarkıyı, bu hafta iyisin. )
2p - Athena (İyiydi ama maalesef ilk 3 harika idi. )
1p - Selda Bağcan (Bu şarkı başka haftalarda olsa daha yüksek alırdı benden. Nakarat kısmı güzel böyle ama Athenada yazdığım gibi,
kulağıma daha alışık ilk 3teki parçalar varken daha yüksek veremiyorum. )
Ben 2 sene önce onu bile bilmiyordum @Ahmed öğretti.Adını birkaç zaman önceye kadar LBGT sanıyodum, evet çok iyi biliyorum
Açık hakaret resmen. 😱
Diğer şarkılara bakınca alacağı puan o zaten benden, Selda'ya kaç haftadır 1 veriyorum diye seni seçtim Pikachu diyerek sana 1 verdim
@Ahmed gitmiş rakibine 5 vermişsin, bi de ağlıyon buralarda
Aynen. Sırtımdan vuruldum sırtımdan........LGBT bile destek çıkmamış bu nasıl arkadaş.😕
bilmemPisliksin. Haftaya iyi ver bari Elestic Heart'ı sever misin
tüm paralar stüdyonun kirasına anca yetiyor bana birşey kalmıyor vlla @sokak sanati @Harunnn60 @DarkLegenD @XanTier
2 sene gayet iyi bir zaman tanımak için. Benim çok daha az olduBen 2 sene önce onu bile bilmiyordum @Ahmed öğretti.
@Ahmed oyları
5p - Sia (Efsane krdş efsane)
4p - İlyas Yalçıntaş (Tam puana adaydı. Sia baya güçlü gelmiş yoksa tam sendeydi. )
3p - Gripin (Severim bu şarkıyı, bu hafta iyisin. )
2p - Athena (İyiydi ama maalesef ilk 3 harika idi. )
1p - Selda Bağcan (Bu şarkı başka haftalarda olsa daha yüksek alırdı benden. Nakarat kısmı güzel böyle ama Athenada yazdığım gibi,
kulağıma daha alışık ilk 3teki parçalar varken daha yüksek veremiyorum. )
Anlamını bilmiyosun sanırım o sözünNe alaka anlamadım.
Alttaki yazının anlamını bilerek koymadın demi ablacım.tüm paralar stüdyonun kirasına anca yetiyor bana birşey kalmıyor vlla @sokak sanati @Harunnn60 @DarkLegenD @XanTier
@mrt-06 sansürleme bunu.tüm paralar stüdyonun kirasına anca yetiyor bana birşey kalmıyor vlla @sokak sanati @Harunnn60 @DarkLegenD @XanTier