Dua'ya verdiğim puanlar?
Beni beni Ahmed'ini 1e yakıştırmak ha?
Dua'ya verdiğim puanlar?
İyilerin düşmanı, kötülerin dostu gazmanPeki, sen kimsin?![]()
Rütbe olarak Uluslararası Müzik Başkanı falan mısın?Bana göre![]()
Hayır sadece biraz müzik kulağına sahibimRütbe olarak Uluslararası Müzik Başkanı falan mısın?![]()
Aslında güzel stratejiydi, ama şarkı stratejiye ayak uyduracak seviyede değildi. Birkaç hafta önce kullansa birinci bile olurduLGBT lobisi kurtaramadı.![]()
hhaha ön sezine oklava vurayımSia'nın eleneceğini sanmıyorum çünkü Sia'yı genel olarak beğenen @Çiğdem- elenenin belli olduğunuifadesiyle duyurdu, işte o an anlamıştım kimlerin elenmediğini bu da bizim yılların MS tecrübesinin verdiği önsezi
![]()
@Thequeer oyları
6 :Sia - The Greatest (Muhteşem Anısına)
5 : İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman (Benim İçin çok özel bir yeri var)
4 : Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm ( 6 vermek isterdim ama Tols dan dolayı 2 puan kırdım)
3 : Athena - On İki Dev Adam
2 : Ebru Gündeş - Gel Vefasız
1 : Gripin - Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar
Ay bu ne ya resmen herkese 6 vermek istedim. Hepsi çok çok iyi valla kimse kusura bakmasın![]()
Müzik değilde başka bir şeyin kulağı o bence.Hayır sadece biraz müzik kulağına sahibim![]()
Doğrudur reis neticede LGBT senden sorulur.Aslında güzel stratejiydi, ama şarkı stratejiye ayak uyduracak seviyede değildi. Birkaç hafta önce kullansa birinci bile olurdu![]()
İyi ki elemişiz şu oğlanı. Şu oylara, şu zevke, şu zevksizliğe bak@Thequeer oyları
4 : Selda Bağcan - Sarı Saçlım Mavi Gözlüm ( 6 vermek isterdim ama Tols dan dolayı 2 puan kırdım)
Ay bu ne ya resmen herkese 6 vermek istedim. Hepsi çok çok iyi valla kimse kusura bakmasın![]()
Okay elendik işte.@Thequeer oyları
LGBT lobisi kurtaramadı.![]()
Adını birkaç zaman önceye kadar LBGT sanıyodum, evet çok iyi biliyorumDoğrudur reis neticede LGBT senden sorulur.![]()